Τα πέντε πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πέντε πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must

Ξεκίνα τη λίστα σου!

Η σεζόν έχει αλλάξει και περνάμε την πρώτη μεταβατική φάση στο στυλ μας. Αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα με τα πρώτα φθινοπωρινά items. Τα πιο σημαντικά είναι φυσικά τα παπούτσια και τα πανωφόρια. Μόλις αλλάξεις και ανανεώσεις αυτά τα δύο είναι σαν να έχεις κάνει την πρώτη κίνηση προς το φθινόπωρο.

Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πανωφόρια. Γιατί μπορείς να φοράς ακόμα τα πέδιλα και τα sliders για κανένα μήνα, αλλά το πρωί και αργά το βράδυ η πρώτη ψυχρά της σεζόν έρχεται να μας βάλει να ψάξουμε στην ντουλάπα μας για ένα ελαφρύ πανωφόρι. Τα πέντε must σχέδια είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να επαναδιοργανωσεις τα πράγματα σου και να βάλεις όσα σου λείπουν στη shopping list του Σεπτεμβρίου.

Τα looks της Alexa Chung από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έχουν το cool british vibe της

London-str-S24-0088.jpg

5 must φθινοπωρινά πανωφόρια

Denim jacket: Σίγουρα είχες ένα τζιν μπουφάν μαζί σου και στις διακοπές. Τώρα μπορείς να το αξιοποιήσεις και σε ένα fall look με τζιν παντελόνι για total denim σύνολα. Τα πουκάμισα ταιριάζουν τέλεια με ένα τζιν μπουφάν και το κάνουν αμέσως πιο office.

London-str-S24-0002.jpg

Leather jacket: Όποιο σχέδιο και αν έχεις στη συλλογή σου μας κάνει. Biker jacket, δερμάτινο σακάκι ή ακόμη και δερμάτινη καμπαρντίνα, αν το σηκώνει ο καιρός και η περίσταση.

London-str-S24-0183.jpg

Overshirt: Δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από ένα item που μοιάζει να το έχεις δανειστεί από τη ντουλάπα του φίλου σου. Τα overshirts είναι η casual λύση που θα δώσει ένα effortless coziness στα σύνολα σου.

London-str-S24-0275.jpg

Σακάκι: Το φθινόπωρο μας αρέσουν τα oversized σακάκια, που συνεχίζουν τη χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού. Επίσης δεν θέλουμε να μπούμε από τώρα στα tailored pieces του χειμώνα.

London-str-S24-0186.jpg

Cardigans: Οι ζακέτες ήταν ένα από τα νέα αγαπημένα μας ρούχα που επέστρεψαν πέρυσι το χειμώνα από τα 00s. Σε αθλητικό στυλ με φερμουάρ και old school αισθητική ή σε κάποιο κλασικό knitted σχέδιο είναι η ιδανική λύση για τα ρομαντικά φορέματα και τα τζιν μας.

London-str-S24-0279.jpg