Φούστα + sling backs: 6 τρόποι να φορέσεις το πιο επίκαιρο combo του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Φούστα + sling backs: 6 τρόποι να φορέσεις το πιο επίκαιρο combo του φθινοπώρου
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα παπούτσια που πρέπει να επενδύσεις φέτος το χειμώνα. 

Η φούστα είναι το ιδανικό item για το φθινόπωρο. Γιατί μπορεί να σταθεί μια χαρά στις απότομες εναλλαγές του καιρού, ενώ παράλληλα έχει και τόσο πολλά διαφορετικά styles, σιλουέτες και μήκη, που καλύπτουν το γούστο κάθε γυναίκας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και κάθε σωματότυπο. Γενικά μας αρέσουν πολύ τα micro mini, οι midi φούστες με τα ιδιαίτερα υφάσματα αλλά και τα maxi σχέδια με Y2K επιρροές. Όλα τα παραπάνω στυλ φούστας, μπορούν να συνδυαστούν με ένα και μόνο ζευγάρι παπούτσια. Και αυτό είναι τα sling backs.

skirt_slingback-(9).jpg

Μιλάμε για εκείνα τα παπούτσια που στην ουσία είναι άλλη μία εκδοχή της κλασικής γόβας, με pointed μύτη και ένα μικρό λουράκι που δένει πίσω στη φτέρνα. Κάτι ανάμεσα σε pumps και mules. Είναι ένα ξεκάθαρο comeback από τα 00s, μιας και αν θυμάσαι καλά η Carrie Bradshaw είχε μια τεράστια συλλογή από τέτοια παπούτσια, τα οποία όμως έχουν πάρει το χαρακτήρα του κλασικού.

skirt_slingback-(11).jpg

Τα είδαμε στα catwalks των Miu Miu και Saint Laurent και έχουν πλέον κυκλοφορήσει και σε πολλές retro επιλογές, με squared μύτες και μεγάλες αγκράφες, όπως θα τα βλέπαμε να κυκλοφορούν στα 60s και 70s. Γενικά, είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει μέσα στο χειμώνα, όπου θα το συνδυάζουμε και με κάλτσες αλλά και καλσόν, ενώ στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα seasonless σχέδιο, μιας και τα sling backs μπορούν να φορεθούν μια χαρά και τα καλοκαίρι, ακόμη και είναι κατασκευασμένα από λουστρίνι.

Τα πέντε πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must

skirt_slingback-(8).jpg

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι άνετα sling backs με kitten heels και να κάνεις ένα σύνολο με φούστα με sexy, θηλυκή διάθεση, που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Παρακάτω όλα τα styling tips.

Τα 5+1 looks με φούστα και sling backs: