Μετά τα slouchy παντελόνια έρχονται οι slouchy μπότες -Είναι η τάση που ξεχωρίζει

Ναταλία Κατσακιώρη
Μετά τα slouchy παντελόνια έρχονται οι slouchy μπότες -Είναι η τάση που ξεχωρίζει
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το ζευγάρι που θα φορέσεις με τις φούστες και τα φορέματα της σεζόν. 

Οι νέες τάσεις που βλέπουμε να έρχονται στο προσκήνιο κάθε χρόνο έχουν το δικό τους νόημα. Όσο και αν οι «εχθροί» της μόδας προσπαθούν να παρουσιάσουν το όλο σύστημα ως ένα τυχαίο, κυκλικό σύστημα που δεν μπορεί παρά να ανακυκλώνει τα ίδια στοιχεία, η αλήθεια είναι άλλη και βρίσκεται στη δημιουργική, καλλιτεχνική πλευρά της μόδας. Γιατί οι σχεδιαστές, που είναι στην πραγματικότητα καλλιτέχνες, εκφράζουν μέσα από τις συλλογές τους και το κοινό αίσθημα, τις εμπειρίες αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας ευρύτερα.

wide_boots-(7).jpg

Μετά το σοκ της πανδημίας, αλλά και των συνεχών μεταβολών στην καθημερινότητά μας, που μοιάζει να μας προσπερνά με ταχύτητα, η άνεση και η αβίαστη κομψότητα είναι τα κύρια ζητούμενα από τα ρούχα μας. Και μιλάμε κυρίως για εκείνα τα ρούχα που φοράμε καθημερινά, τα αγαπημένα μας day to day items, που είναι η στολή ασφάλειάς μας και έχουμε σαν διαχρονική επένδυση στη ντουλάπα μας. Αυτά λοιπόν τα ρούχα έγιναν λίγο πιο φαρδιά, loose και χαλαρά, αγκάλιασαν το σώμα μας και έκαναν το oversized τάση. Κάπου εκεί ήταν που είδαμε και τα slouchy παντελόνια.

wide_boots-(6).jpg

Burberry SS24: O Daniel Lee έφερε στο catwalk τις γειτονιές του Λονδίνου -Και πολλές καμπαρντίνες!

Slouchy boots: Είναι το ζευγάρι του φθινοπώρου.

Καθώς μπαίνουμε όλο και πιο γρήγορα στο φθινόπωρο, μπορεί να μην έχουμε ακόμη αρχίσει να φοράμε καθημερινά μπότες, αλλά τώρα είναι η στιγμή της προετοιμασίας. Αν ψάχνεις, λοιπόν, για το must σχέδιο σε μπότες για το 2023/2024 να σε ενημερώσω ότι τα φετινά shapes θα ακολουθήσουν την αισθητική των slouchy pants. Οι slouchy μπότες είναι το it ζευγάρι της σεζόν και το street style τις έχει ήδη αναδείξει στις απόλυτες πρωταγωνίστριες.

Οι μεγάλες ζώνες είναι το 70s αξεσουάρ που θα συμπληρώσει τα πλεκτά μας

wide_boots-(13).jpg

Κατά τη διάρκεια των fashion weeks τα κορίτσια της μόδας μας έδειξαν ότι οι μπότες φέτος θα είναι λίγο πιο φαρδιές από ότι συνήθως. Θα έχουν ζάρες και περίεργες σούρες, είτε είναι κάποιο κλασικό, minimal σχέδιο είτε ακόμη και μια cowboy μπότα. Τα mini είναι εννοείται το ιδανικό ταίρι για να τις αναδείξετε, αν και μπορούν να φορεθούν και με midi ή maxi διάφανα φορέματα, αλλά και πάνω από παντελόνια. Οι φωτογραφίες από το street style θα σε καθοδηγήσουν.

wide_boots-(8).jpg