Η Σμαράγδα Καρύδη βρήκε το διαχρονικό μπουφάν που θα φοράς κάθε φθινόπωρο

Η Σμαράγδα Καρύδη βρήκε το διαχρονικό μπουφάν που θα φοράς κάθε φθινόπωρο

Είναι το πιο έξυπνο πανωφόρι σε κλασικό χρώμα.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που τα social media έφεραν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Η ίδια είχε πάντα το ρόλο της μοιραίας στα διάφορα σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, μέχρι που το Παρά Πέντε μας έκανε να δούμε και μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς της. Η Σμαράγδα είναι από τις πιο αστείες και χαρούμενες προσωπικότητες και ο λογαριασμός της στο Instagram που μετράει μερικές χιλιάδες followers είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Όσοι την παρακολουθούν θα έχουν δει και το φανταστικό της καλοκαιρινό άλμπουμ με στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα, όπου και έχει το εξοχικό της.

Εκτός, όμως, από όλα αυτά, οι γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα έχουν σίγουρα ξεχωρίσει το account της Σμαράγδας και για το φανταστικό της στυλ, που είναι το ίδιο inspiring σε όλες τις εποχές. Εκτός από τα μαγιό που την είδαμε να φοράει το καλοκαίρι η Σμαράγδα Καρύδη έχει και ένα φανταστικό φθινοπωρινό στυλ, που αποτελείται από basics και κάποια λίγο πιο ιδιαίτερα κομμάτια, όπως τα πανωφόρια της που έχουν πάντα κάτι διαφορετικό.

Αυτό είναι το τζιν που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο -Η Τόνια Σωτηροπούλου το φοράει ήδη

smaragda_karidi-(7).jpg

Photo: Instagram/@smaragda_karidi_official

Η Σμαράγδα Καρύδη με το ελαφρύ πανωφόρι που χρειάζεται η ντουλάπα σου.

Το φθινόπωρο και η άνοιξη είναι οι μεταβατικές εποχές του χρόνου, που χρειάζονται ένα ελαφρύ μπουφανάκι. Και μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι ακόμη καλές στη χώρα μας, αλλά το βράδυ το θέλεις το πανωφόρι σου. Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε άλλη μια έξοδο μέσα στις προηγούμενες μέρες και βρέθηκε σε μία θεατρική παράσταση. Εκεί φωτογραφήθηκε με το διαχρονικό μπουφάν, που θα φοράς στο repeat κάθε φθινόπωρο και κάθε άνοιξη.

1600_SMARAGDA_KARIDI_LENA_KITSOPOYLOY_2192023.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Μιλάμε για ένα καπιτονέ μπουφάν, με στενή μέση και κουμπιά αντί για φερμουάρ, σε διαχρονικό χακί χρώμα. Γενικά το χακί είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Και το ελαφρύ καπιτονέ μπουφάν είναι ένα essential που μας είναι απαραίτητο. Η Σμαράγδα το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και καλοκαιρινό, πολύχρωμο, stripped pyjama παντελόνι. Τέλεια επιλογή!

1598_THODORIS_SKIFTOYLIS_SMARAGDA_KARIDI_2192023.jpg

NDP PHOTO AGENCY