Οδηγός αγοράς: Tα 4 styles στα office παντελόνια που θα φορέσουμε φέτος

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Tα 4 styles στα office παντελόνια που θα φορέσουμε φέτος
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ανανέωσε το καθημερινό look του γραφείου σου με τα stylish παντελόνια του φθινοπώρου.

Τα office παντελόνια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του office style μας. Και όχι μόνο. Γιατί θα έχεις σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τα υφασμάτινα, αυστηρά παντελόνια έχουν γίνει πλέον μέρος και των casual looks μας. Τα συνδυάζουμε με sneakers, μπαλαρίνες, σανδάλια κατά τη διάρκεια του καλοκαριού και clogs, δίνοντάς τους αντίστοιχα και ένα διαφορετικό twist.

office_pants-(1).jpg

Αυτό το φθινόπωρο και καθώς έχουμε επιστρέψει στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, μπαίνουμε σε διάθεση για ακόμη περισσότερα office outfits με όλα τα αγαπημένα μας παντελόνια. Αν, όμως, ψάχνεις ένα νέο σχέδιο για να προσθέσεις στη ντουλάπα σου, τότε παρακάτω θα δεις τα 4 καλύτερα shapes του 2023.

office_pants-(7).jpg

Shacket: Η Αθηνά Οικονομάκου με το χαλαρό casual πανωφόρι για όλες τις ώρες

office_pants-(2).jpg

Τα 4 κορυφαία office παντελόνια της σεζόν.

Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες: Είναι μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών, γιατί κολακεύει τα περισσότερα γυναικεία σώματα και καλύπτει έξυπνα τυχόν ατέλειες στην κοιλίτσα ή την περιφέρεια. Για να απογειώσεις το office vibe είναι απαραίτητες οι πιέτες, που αμέσως δίνουν μια tailored λεπτομέρεια.

office_pants-(10).jpg

Best buys:

Low rise office pants: Ξέρω ότι ίσως δεν έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου το look του γραφείου με ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, αλλά μήπως τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις; Τα χαμηλοκάβαλα και όλη η έμπνευση των 00s είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν, που μπορεί να μπει και στο office style μαζί με ένα πουκάμισο και ψηλοτάκουνα. So chic!

office_pants-(9).jpg

Best buys:

Tα puddle pants: Μιλάμε για τα wide leg παντελόνια, αλλά λίγο πιο ανανεωμένα. Τα puddle pants είναι το ίδιο ακριβώς σχέδιο, μόνο που τα φαρδιά μπατζάκια αυτού του παντελονιού είναι καλύπτουν τα παπούτσια μας και ακουμπάνε το πάτωμα. Τα pointed παπούτσια είναι φυσικά η καλύτερη επιλογή, για να τα συνδυάσεις, το ίδιο και τα boxy σακάκια.

office_pants-(13).jpg

Best buys:

Cigarette: Είναι μια γραμμή που έχουμε καιρό να δούμε. Θεωρείται φυσικά κλασική και δεν λείπει συνήθως από τη ντουλάπα κάθε γυναίκας αλλά το 2023 αρχίσαμε να τη βλέπουμε και πάλι στο street style. Έχε υπόψη σου ότι τα pastel χρώματα πάνε πολύ σε ένα ενημερωμένο cigarette pants.

office_pants-(12).jpg

Best buys: