H Jennifer Lawrence φόρεσε τα μόνα slippers που μπορούν να μπουν και στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας

Ναταλία Κατσακιώρη
H Jennifer Lawrence φόρεσε τα μόνα slippers που μπορούν να μπουν και στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Η προϊστορία της μας έχει δείξει ότι λατρεύει τις άνετες παντόφλες. Γιατί όχι και το χειμώνα;

Η Jennifer Lawrence άφησε για λίγο τους δρόμους της Νέας Υόρκης και έχει πάει μια βόλτα μέχρι το Παρίσι και την εβδομάδα μόδας του, για να παρακολουθήσει το show του οίκου Dior. Φυσικά, και ήταν στο front row του τελευταίου show της Maria Grazia Chiuri με ένα ασπρόμαυρο total Dior look. Η γνωστή ηθοποιός, που έλαβε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο σε πολύ νεαρή ηλικία, είναι ambassador του κορυφαίου γαλλικού maison, συμμετέχοντας σε πολλές καμπάνιες του επιλέγοντας σχεδόν διαχρονικά red carpet looks με την υπογραφή του.

Εκτός, όμως, από το γεγονός ότι είναι ένα Dior girl η ίδια έχει και τη φήμη του απόλυτου effortless cool κοριτσιού της διπλανής πόρτας, με τα street style σύνολά της από τη Νέα Υόρκη να γίνονται αμέσως τάση. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία μεταξύ τους και να εντάσσει τα trends της εκάστοτε σεζόν στο προσωπικό της στυλ. Για αυτό και οι φωτογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

2022 TIFF -

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Wearing vs Styling: Το μεγαλύτερο trend στα social media έγινε αφορμή για άλλο ένα fashion debate

Τα fuzzy slippers της Jennifer Lawrence είναι ιδανικά για το φθινόπωρο.

Όλοι θυμόμαστε την εμφάνιση της Jennifer Lawrence στις Κάννες με ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Κάτω από το κατακόκκινο gown της, η ίδια επέλεξε να φορέσε μαύρες, rubber σαγιονάρες. Τίποτα περισσότερο, τίποτα πιο fancy. Και τότε φυσικά είχε γίνει viral. Πριν λίγες μέρες και καθώς έκανε τον περίπατό της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της Cookey Maroney η Jennifer μας έδειξε το πιο cozy ζευγάρι slippers, που μπορούμε να φορέσουμε και το χειμώνα ακόμα και χωρίς κάλτσες ή καλσόν.

Cannes Photo Gallery Standout Moments

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Μιλάμε για τα fuzzy slippers του οίκου The Row, το brand των αδερφών Olsen που είναι και η επιτομή του quite luxury που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πιο hot ποτέ. Είναι ένα απλό ζευγάρι slippers με φαρδιά φάσα, τα οποία όμως ντύθηκαν με τα μαλακή, σγουρή γούνα τύπου προβατάκι σε chocolate brown απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CxWPrHGpkA5/

Η Jennifer τα συνδύασε με μαύρο, wide leg παντελόνι, μπεζ ζιβάγκο και μπεζ shopper bag. Αντίστοιχα σχέδια ντυμένα με γούνα υπάρχουν στην αγορά σε πολύ καλές τιμές, ενώ έχουμε πάντα και τα winter styles της Birkenstock, που μπορούν να φορεθούν με τον ίδιο τρόπο και μέσα στο χειμώνα.