Βρήκαμε το αξεσουάρ που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν αποχωρίζεται στα γυρίσματα του Shopping Star

Βρήκαμε το αξεσουάρ που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν αποχωρίζεται στα γυρίσματα του Shopping Star

Εσύ το έχεις παρατηρήσει;

Νέα σεζόν, νέα ξεκινήματα. Αυτό πρέπει να είναι το moto της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία βρέθηκε στο πλατό του Shopping Star και στο τιμόνι της εκπομπής, αντικαθιστώντας την επί χρόνια παρουσιάστριά του Βίκυ Καγιά. Μετά από διάφορα projects, με το τελευταίο να είναι η καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα ξεκάθαρο concept μόδας και μας λέει καλησπέρα μέσα από τη συχνότητα του Star. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το ρόλο της style expert και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει γάντι.

ilianapapageorgiou-(6).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgio

Γιατί εκτός από το γεγονός ότι η Ηλιάνα έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο modelling και έχει έρθει σε επαφή με πάρα πολλούς σχεδιαστές, έχει και ένα δικό της ιδιαίτερο στυλ, που τώρα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε και στο Shopping Star, αφού η εκπομπή είναι καθημερινή. Στο πρώτο αυτό διάστημα, που τη βλέπουμε σε αυτό το ρόλο λοιπόν παρατηρήσαμε και ένα αξεσουάρ που φοράει στο repeat και μοιάζει να μην αποχωρίζεται.

ilianapapageorgiou_377316839_2022975228096130_8340599183716913404_n.jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgio

PFW Highlights: Η Chanel κάνει μια ωδή στην ελευθερία ενώ η Miu Miu γιορτάζει την ομορφιά των 30 της

Το must αξεσουάρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που μπορούν να κάνουν ένα σύνολο να ξεχωρίσει πολύ-πολύ εύκολα. Είτε μιλάμε για κάτι διακριτικό, είτε για κάτι extravagant, έχουν τον τρόπο να δίνουν χαρακτήρα και atittude όπως και αν τα φορέσουμε. Και τα κοσμήματα βρίσκονται φυσικά στην κορυφή τους, μαζί με τις τσάντες και τα παπούτσια. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, που ακολουθούν style icons όπως η Hailey Bieber και Kendall Jenner, είναι και τα μεγάλα vintage like σκουλαρίκια.

ilianapapageorgiou-(3).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgio

Tα σκουλαρίκια αυτά είναι σαν το αγαπημένο ζευγάρι της γιαγιάς σου. Σε θαμπό χρυσό, με μεγάλες πέτρες ή κάποιο strass, που έρχονται κοντά στο αυτί σου και κουμπώνουν συνήθως με κλιπς. Μπορείς να βρεις στην αγορά πάρα πολλά νέα σχέδια, αν δεν έχεις ήδη κάποιο να αξιοποιήσεις από τη μαμά ή τη γιαγιά σου, σε πολύ καλές τιμές αν μιλάμε για faux ή για ατσάλι.

Η Ηλιάνα δεν παραλείπει να προσθέσει ένα τέτοιο ζευγάρι σκουλαρίκια σε κάθε της outfit και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.