NYC Ballet Fall Fashion Gala:Το κόκκινο χαλί και η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker που απογοήτευσε

Ναταλία Κατσακιώρη
NYC Ballet Fall Fashion Gala:Το κόκκινο χαλί και η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker που απογοήτευσε

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Ένα φθινοπωρινό gala αφιερωμένο στο μπαλέτο και την Carolina Herrera.

Ο ρόλος δίνει στον ηθοποιό ή ο ηθοποιός στον ρόλο; Στην περίπτωση της Sarah Jessica Parker μάλλον ισχύει το πρώτο, αφού έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον σοβαρά ότι η Carrie Bradshaw είναι λίγο-πολύ η ίδια, έχοντας πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς της, τα οποία αποδεικνύονται με τα χρόνια. Όπως η λατρεία της Carrie για το μπαλέτο. Η Sarah Jessica Parker είναι επίσης πιστή θαυμάστρια του κλασικού χορού, έχοντας πάρει μάλιστα και τη θέση της αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του New York City Ballet.

New York City Ballet 2023 Fall Fashion Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Από τη θέση αυτή, λοιπόν, δημιούργησε το NYC Ballet Fall Fashion Gala, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο τιμώντας έναν σχεδιαστή, ο οποίος συνεργάζεται με το New York City Ballet κάνοντας κοστούμια για μία παράστασή του. Η εκδήλωση έχει φυσικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η πρεμιέρα της έγινε το 2012 με τον κορυφαίο οίκο Valentino. Έτσι, και εχθές δόθηκε το καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού και αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο event για να ενισχύσουν το έργο του NYC Ballet, που φέτος τίμησε τη σχεδιάστρια Carolina Herrera.

Anne Hathaway: Με δύο εμφανίσεις μας θυμίζει γιατί είναι το απόλυτο style icon του Hollywood

Το απογοητευτικό look της Sarah Jessica Parker.

Και όπως περιμέναμε όλοι ήταν πολλές εκείνες οι κυρίες που φόρεσαν outfit Carolina Herrera. Ανάμεσά τους και η Sarah Jessica Parker, η Ariana DeBose και η Naomi Watts. Αλλά δυστυχώς η οικοδέσποινα της βραδιάς μας απογήτευσε. Θα τολμήσω να πω ότι μόνο τα δίχρωμα πέδιλα από την προσωπική της συλλογή με τις sparkly λεπτομέρειες ήταν το στοιχείο που μας άρεσε από το χθεσινό της look. Γιατί όλο το άλλο ήταν ένα κράμα της παλιάς Carrie με τη χιλιοειπωμένη tutu φούστα της (την οποία πρέπει πια να σταματήσει να χρησιμοποιεί σαν σημείο αναφοράς της η Parker), ένα wannabe κοστούμι μπαλέτου, με στενό off shoulder κορμάκι και μαύρη κορδέλα στα μαλλιά, αλλά και έναν αέρα Halloween, που μας ήρθε από το ολόμαυρο outfit και την bucket bag, που αν και sparkly δεν είχε καμία θέση στο event.

https://www.instagram.com/p/CyCJKLCPrcm/

Το μαύρο μανικιούρ της Parker ήταν επίσης και αυτό ένα στοιχείο, στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει γιατί η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan των χρωμάτων στα νύχια. Ωστόσο, υπήρξαν άλλες κυρίες, όπως η πανέμορφη Diane Kruger και η Dianna Agron, που ήταν εξαιρετικά κομψές.

New York City Ballet 2023 Fall Fashion Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Τα red carpet looks της βραδιάς: