Άνετο και stylish -Το τζιν της Δούκισσας Νομικού που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

Άνετο και stylish -Το τζιν της Δούκισσας Νομικού που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

NDP photo agency

NDP photo agency

Είναι το παντελόνι που αξίζει να επενδύσεις φέτος.

Εχθές εκτός από Κυριακή των εκλογών ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μαζί Για Το Παιδί» που δηιοργάνωσε και το δεύτερο παιδικό φεστιβάλ του. Και η Δούκισσα Νομικού ως επίσημη πρέσβειρα δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική ημέρα. Η ίδια βρέθηκε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στο Ζάππειο και εκεί διάβασε παιδικά παραμύθια μαζί με τους μικρούς επισκέπτες. Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια, τα παραμύθια της ημέρας τα διάλεξε μαζί με το γιο της Σάββα, επιλέγοντας τα δικά του αγαπημένα που τελικά απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

https://www.instagram.com/reel/CybiMEcLwtT/

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Δούκισσα επέλεξε ένα πάρα πολύ απλό σύνολο για την ημέρα, προκειμένου να είναι άνετη και αέρινη, μιας και χρειάστηκε να καθίσει στο γρασίδι και να χορέψει μαζί με τους μικρούς επισκέπτες του Φεστιβάλ. Πόνταρε για άλλη μια φορά στα basics της ντουλάπας της και έκανε ένα κομψό look για, που τόνισε όλα τα δυνατά της στοιχεία, χωρίς να είναι κάτι το εξεζητημένο ή edgy. Αυτή εξάλλου είναι και η πραγματική αξία των basics, ότι μπορούν δηλαδή να δημιουργήσουν ένα elegant outfit που δεν χρειάζεται καμία extra προσπάθεια στο styling.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και φέτος στο αγαπημένο της top -Είναι τέλειο για το γραφείο

https://www.instagram.com/p/CybUQQkN_4u/

To τζιν παντελόνι της Δούκισσας Νομικού που θα βλέπεις παντού φέτος.

Τι φόρεσε, λοιπόν, η Δούκισσα; Ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και μαύρα, ψηλοτάκουνα μποτάκια με τρακτερωτό πάτο και λευκά εξώραφα, που τα έκαναν κάπως πιο casual. Δύο χρυσά, minimal κολιέ σε layering και τα μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου της, ήταν τα μόνα αξεσουάρ για την ημέρα.

doukissa_nomikou-(5).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι, βέβαια, δεν ήταν μια καθόλου τυχαία επιλογή, αφού μιλάμε για το πιο ενημερωμένο shape της σεζόν, το wide leg denim. Η Δούκισσα το πήγε ένα βήμα παραπέρα και εμφανίστηκε με ένα τζιν με ψηλή μέση, ανοιχτόχρωμη blue denim απόχρωση και baggy στοιχεία, που μας έφεραν μνήμες από τα 90s. Μια δεκαετία που μας έχει απασχολήσει αρκετά στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια.

doukissa_nomikou-(2).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Αν ψάχνεις τώρα για ένα τζιν που θα φοράς στο repeat όλο το χειμώνα, με ψηλοτάκουνα αλλά και flats, τότε το wide leg denim της Δούκισσας είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

doukissa_nomikou-(3).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency