Σοφία Καρβέλα: Η chocolate brown καμπαρντίνα της είναι το must πανωφόρι της σεζόν

Σοφία Καρβέλα: Η chocolate brown καμπαρντίνα της είναι το must πανωφόρι της σεζόν

To σκούρο καφέ είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν.

Η Σοφία Καρβέλα είναι η απόλυτη master στο κομμάτι πανωφόρι. Είτε μιλάμε για jackets, είτε για παλτό, είτε για σακάκι, είτε ακόμη και για ένα απλό overshirt. Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, θα διαπιστώσεις ότι μάλλον λατρεύει τα πανωφόρια και έχει μια μεγάλη συλλογή με υπέροχα jackets. Το γεγονός φυσικά ότι ζει στη Νέα Υόρκη, την πιο όμορφη πόλη το φθινόπωρο, σίγουρα της δίνει extra έμπνευση για να δημιουργήσει τα καλύτερα outfits με τα αγαπημένα της παλτό και σακάκια.

https://www.instagram.com/p/CuXYDStvryy/

Ένα εναλλακτικό πανωφόρι που βρήκε φέτος ήταν και οι πλεκτές ζακέτες, με τη Σοφία να επιλέγει είτε μια minimal, neutral, maxi ζακέτα με κουμπιά και ελαφριά πλέξη, είτε μια κλασική ζακέτα σε πιέρ ντε πουλ, που μας θυμίζει τα iconic tweed του οίκου Chanel. Και οι ζακέτες παίζουν, λοιπόν, δυναμικά στη φετινή μας παλέτα. Υπάρχει, όμως, ένα και outwear που είναι ο βασιλιάς του New York style. Η καμπαρντίνα. Και η Σοφία Καρβέλα ανακάλθωε την πιο ενημερωμένη εκδοχή για το φθινόπωρο του 2023.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες καμπαρντίνες του φετινού φθινοπώρου -Και δεν είναι μόνο μπεζ

Το chocolate brown είναι το χρώμα της σεζόν.

Η Σοφία Καρβέλα επισκέφθηκε μέσα στο φθινόπωρο την Καλιφόρνια, αλλά πήρε το New York style της με τα άψογα, εντυπωσιακά πανωφόρια της. Οπότε ναι μεν επέλεξε ένα λευκό παντελόνι σε cropped μήκος, chic sling backs και μεγάλα κινηματογραφικά γυαλιά ηλίου, αλλά η chocolate brown καμπαρντίνα της μας έφερε πίσω στην κλασική, φθινοπωρινή της αισθητική που θέλει τα πανωφόρια σε πρώτο πλάνο. Γενικά, το σκούρο καφέ της σοκολάτας είναι η μεγάλη τάση της εποχής και κυριαρχεί σε δερμάτινα jackets αλλά και στα πλεκτά του 2023.

https://www.instagram.com/p/CxdV7GprPfv/

Η Σοφία Καρβέλα, μάλιστα, επέλεξε μια εντυπωσιακή καμπαρντίνα σε σκούρο καφέ, με έντονους ώμους και ελαφρύ ύφασμα, ασορτί ζώνη και μεγάλες τσέπες, που την κάνουν να δείχνει πιο sophisticated. Γενικά, η καμπαρντίνα είναι ένα item που δίνει από τη μία αυστηρότητα και από την άλλη ένα μποέμικο στοιχείο στα σύνολά μας.