Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας διδάσκει πώς το total leopard δεν είναι υπερβολικό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας διδάσκει πώς το total leopard δεν είναι υπερβολικό

Το συνδύασε τη mini φούστα της με τα σωστά μποτάκια.

Η γνώμη της κάθε γυναίκας για τα prints και τα πολύχρωμα μοτίβα έχει συνήθως δύο όψεις. Είτε μας αρέσουν πολύ και φροντίζουμε πάντα να βάζουμε στη συλλογή μας σε κάθε νέα σεζόν, είτε πάλι είμαστε από εκείνες που προτιμούν τις μονοχρωμίες και θεωρούμε ότι τα έντονα prints μας κοστίζουν σε κομψότητα και στυλ. Σήμερα είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι υπάρχει και μέση λύση και ότι ένα elegant print μπορεί να είναι αντίστοιχα chic και επιβλητικό με ένα μονόχρωμο σύνολο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αυτή που μας έδειξε τον τρόπο και εμείς πήραμε αμέσως το inspo μια σου το μεταφέρουμε.

https://www.instagram.com/p/CyfYvnSsdJY/

Η Σταματίνα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα κραυγαλέα outfits, αφού νομίζω ότι το στυλ της στηρίζεται πάντα σε κάποιες σταθερές. Τα κοντά φορέματα και οι φούστες, τα tailored παντελόνια και τα πουκάμισα αλλά και κάποια statement αξεσουάρ είναι ανάμεσα στα αγαπημένα της. Ωστόσο μέσα στην τελευταία σεζόν τη βλέπουμε να τολμάει και κάποια flashy χρώματα αλλά και prints, δημιουργώντας σύνολα με mix print και color blocking. Και το αποτέλεσμα την έχει δικαιώσει, αφού θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πρώτο της φθινοπωρινό look με ενημερωμένο δερμάτινο jacket

Το total leopard μπορεί να γίνει chic.

Το aninal print μπορεί να είναι ένα κλασικό σχέδιο αλλά από την άλλη παραμένει και παρεξηγημένο με πολλές από εμάς να φοβούνται να το αξιοποιήσουν στα καθημερινά τους looks. Η Σταματίνα όμως με ένα από τα πρόσφατα outfits με το οποίο την είδαμε στην εκπομπή της απέδειξε ακριβώς το αντίθετο τολμώντας ένα total leopard look.

https://www.instagram.com/p/CyviTE6M9tO/

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με μια mini φούστα σε στενή γραμμή, ενώ από πάνω επέλεξε ένα πουκάμισο στις ίδιες αποχρώσεις σε ημιδιάφανα, φίνο ύφασμα. Η αλήθεια είναι ότι το top και η φούστα δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μοτίβο και αυτό είναι που κάνει το όλο look ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots και ορθογώνια γυαλιά ηλίου, το πιο cool σχήμα της σεζόν, σε ένα σκούρο κεραμιδί χρώμα. Ένα φανταστικό outfit για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις πρωί και βράδυ. Ακολούθησε το inspo.