Αντίο μαύρο μικρό φόρεμα! Αυτό είναι το bold stylish χρώμα που θα το αντικαταστήσει

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο μαύρο μικρό φόρεμα! Αυτό είναι το bold stylish χρώμα που θα το αντικαταστήσει
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Η Anna Wintour και η Victoria Beckham το φοράνε ήδη.

Μπορεί οι περισσότεροι να κατηγορούν τον κόσμο της μόδας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί -και σε πολλά σημεία θα συμφωνήσουμε φυσικά- αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πίσω από αυτή τη δαιδαλώδη βιομηχανία υπάρχει και μια σκέψη που βγάζει νόημα. Δηλαδή όσο και αν θεωρούμε τα trends που έρχονται και παρέρχονται περιττά και ανούσια, προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει λογική σε όλο αυτό. Και αυτό το βλέπουμε κάθε φορά που ανανεώνουμε ένα staple της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από τα αγαπημένα μας basics που είναι πάντα στη μόδα και φοράμε στο repeat για χρόνια.

littlereddress-(4).jpg

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει και το αιώνιο αγαπημένο των γυναικών -και των ανδρών- το μικρό μαύρο φόρεμα. Ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, που όπως λένε πολλοί, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας βάλει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Το φθινόπωρο-χειμώνα του 2023 το little black dress έχει βρει αντικαταστάτη. Ένα χρώμα εξίσου κλασικό και sexy που θα γίνει το νέο αγαπημένο μας φόρεμα.

Pinstripe σακάκι: Το σχέδιο που θα κάνει take over στην γκαρνταρόμπα μας

Το little red dress είναι το φόρεμα που έχουν λατρέψει ήδη οι celebrities.

Όταν η Anna Wintour επιλέγει να φορέσει κάτι, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Και στα fashion weeks που μας πέρασαν η Anna εμφανίστηκε με κόκκινα items στο repeat. Είτε μιλάμε για μια κόκκινη καμπαρντίνα, κόκκινα παπούτσια και αξεσουάρ ή ακόμη και για ένα κόκκινο φόρεμα, σε σκούρα απόχρωση του κρασιού. Ναι, το κόκκινο φόρεμα θα είναι το hero piece της σεζόν και έρχεται να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσες τις μέρες και τις νύχτες μας.

littlereddress-(10).jpg

Προσωπικά είμαι μεγάλη fan του κόκκινου, γιατί έχει μια φοβερή δυναμική από μόνο του σαν χρώμα, ενώ επίσης θα βρεις σίγουρα μία τουλάχιστον εκδοχή του μέσα στην παλέτα του, που να σου αρέσει και να ταιριάζει στο στυλ και τα δικά σου χρώματα. Έντονο κοραλί, κόκκινο του κρασιού, μπορντό ή μήπως το νέο Ancora Rosso της Gucci;

https://www.instagram.com/p/CyafC1toMtq/

Style icons όπως η Victoria Beckham, που ορκίζεται στο little black dress, έχει κάνει την αλλαγή περνώντας στο κόκκινο και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Βάλε το κόκκινο φόρεμα στη wish list σου.