Αθηνά Οικονομάκου: Το night out look της από το Παρίσι είναι ότι πιο elegant είδες τελευταία

Αθηνά Οικονομάκου: Το night out look της από το Παρίσι είναι ότι πιο elegant είδες τελευταία

Ένα outfit ταυτόχρονα λαμπερό και boho που ξεχώρισε στην πόλη του φωτός.

«Travel addict». Με αυτή τη λεζάντα σύστησε τον εαυτό της η Αθηνά Οικονομάκου σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη. Η Αθηνά μοιάζει να έχει πράγματι τον ωραιότερο εθισμό, τα ταξίδια. Και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της. Πριν μόλις από λίγο καιρό η ίδια είχε βρεθεί στο Παρίσι μαζί με το προσωπικό της brand Project Soma, ενώ λίγες μόλις μέρες αργότερα μας αποχαιρέτησε και πάλι από την πόρτα του Ελευθέριος Βενιζέλος, με ένα athleisure travel look, για να προσγειωθεί ξανά στην πόλη του φωτός.

https://www.instagram.com/p/CyqzM9JtzMm/

Οπότε τα ερωτηματικά άρχισαν, μέχρι που η ίδια αποκάλυψε και πάλι τους λόγους που βρέθηκε στο Παρίσι, οι οποίοι και είναι καθαρά επαγγελματικοί, μιας και η Αθηνά έχει φέτος πάρα πολλά μέτωπα στα επαγγελματικά της. Από τη μία η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, από την άλλη η εταιρία της με ρούχα την οποία τρέχει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τέλος όλες αυτές οι υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσω του Instagram, μιας και η Αθηνά είναι στην πραγματικότητα μία από τις πλέον επιτυχημένες influencers στη χώρα μας.

Οδηγός αγοράς: Τα πρώτα μαύρα ankle boots του 2023 που μας ενθουσίασαν

Το night out look που μας έβαλε σε party διάθεση.

Να πούμε ότι τα βραδινά looks της Αθηνάς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, γιατί από τη μία έχουν μια ωραία υπερβολή που την κάνουν να ξεχωρίζει και από την άλλη διατηρεί πάντα το bohemian chic στυλ, που τόσο αγαπά.

https://www.instagram.com/p/CyyvIyzNunF/

Την είδαμε, λοιπόν, να απολαμβάνει τη σαμπάνια της με φόντο τον Πύργο του Άιφελ με ένα matching set με ιδιαίτερα λαχούρια, τα οποία από όσο μπορούμε να διακρίνουμε είναι και ανάγλυφα. Ένα ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι, συνδυασμένο με ένα ασορτί πουκάμισο και ένα μαύρο, double breasted σακάκι από πάνω, που γείωσε λίγο την ενέργεια του outfit, ήταν η επιλογή της Αθηνάς. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μεγάλα σκουλαρίκια, μία nude Saddle bag του οίκου Dior και βραδινό beauty look με wet hair και smockey eyes.