Pinstripe σακάκι: Το σχέδιο που θα κάνει take over στην γκαρνταρόμπα μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Pinstripe σακάκι: Το σχέδιο που θα κάνει take over στην γκαρνταρόμπα μας
Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Ένα σακάκι απαραίτητο για τη ντουλάπα σου. 

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Χρώματα, περίεργα υφάσματα, prints και μοτίβα, μεγάλα μανίκια, μετά μικρά μανίκια, boxy shapes και ιδιαίτεροι ώμοι μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν τα λεγόμενα micro trends της κάθε σεζόν. Αλλά πριν από όλα αυτά και πάνω από όλα αυτά υπάρχουν τα διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας μας, αυτά που δεν χάνουν την αξία τους και είναι πάντα in fashion. Ειδικά όταν μιλάμε για το κομμάτι πανωφόρι και συγκεκριμένα για τα σακάκια μας δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λάθους. Το μαύρο blazer, το λευκό blazer, το tweed blazer και το blazer σε δέρμα είναι τα items που έχουμε όλες στη συλλογή μας. Και ίσως κάπως έχουμε βαρεθεί και για αυτό τοποθετούμε τα σακάκια στα αυστηρά πανωφόρια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας.

pinstripe_blazer-(10).jpg

Υπάρχει, όμως, και ένα σχέδιο που ενώ είναι ξεκάθαρα κλασικό και elegant, δείχνει πάντα φρέσκο και ιδιαίτερο. Και μιλάμε για το pinstripe blazer, δηλαδή το σακάκι με τις λεπτές, κάθετες ρίγες. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το pinstripe σακάκι σε κοστούμια και all over σύνολα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να φορεθεί και μόνο του, χωρίς να είναι απαραίτητα μέρος ενός κοστουμιού. Και υπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι για να το φορέσεις αυτό το φθινόπωρο, μιας και το pinstripe μοτίβο κάνει δυναμικό comeback.

pinstripe_blazer-(6).jpg

To σακάκι που θα κάνει take over στο στυλ σου.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πιο εντυπωσιακό το κλασικό μαύρο φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Η πιο κλασική και αναμενόμενη εκδοχή του pinstripe blazer είναι το μαύρο φόντο και οι λευκές, λεπτές ρίγες. Αυτή είναι και η εκδοχή που έχουμε συνδέσει με το italian chic. Αλλά δεν είναι και η μόνη. Τα catwalks ανέδειξαν σε απόλυτο πρωταγωνιστή το σκούρο αλλά και το pale γκρι χρώμα, ενώ είδαμε παράλληλα και αρκετά items μέσα στην παλέτα του μπλε. Αν θέλεις να κάνεις την ανατροπή πόνταρε στις ανοιχτές αποχρώσεις όπως το λευκό, το χρώμα της κρέμας και το μπεζ. Μην ξεχνάς ότι τα 3pieces sets είναι ο καλύτερος τρόπος να τα εντάξεις στo fall style σου.

pinstripe_blazer-(2).jpg