Οδηγός αγοράς: Τα πρώτα μαύρα ankle boots του 2023 που μας ενθουσίασαν

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πρώτα μαύρα ankle boots του 2023 που μας ενθουσίασαν

Κάναμε τη μεγαλύτερη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τα 10 πιο stylish ankle boots.

Το φθινόπωρο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και καλά κατάλαβες. Τόσο εσύ - όσο και εγώ για να είμαι ειλικρινής - έχουμε παρασυρθεί από τον καλό και ηλιόλουστο καιρό και δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να αλλάξουμε τα ρούχα μας, να κατεβάσουμε τα χειμερινά και να οργανωθούμε για τη νέα σεζόν. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες που μάντεψε! Θα μας κάνει να χάσουμε τελείως τη μπάλα με τα καθημερινά μας looks. Φυσικά και δεν μπορώ να σε αφήσω απροετοίμαστη και χωρίς βοήθεια,.οπότε ξεκινάμε να χτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με μια αγορά επένδυση. Τα ankle boots.

Paris-str-S24-1069.jpg

Και όχι οποιαδήποτε ankle boots αλλά τα αγαπημένα μας μαύρα μποτάκια. Γενικά όταν μιλάμε για ankle boots εννοούμε συνήθως ένα σχέδιο με τακούνι είτε αυτό είναι στιλέτο είτε ένα χαμηλό, blocked, άνετο τακούνι για κάθε μέρα. Το ύψος τους μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το σχέδιο λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τον αστράγαλο, ώστε να κολακεύει όλα τα πόδια και να ταιριάζει με τα παντελόνια, τις φούστες και τα φορέματα μας.

Paris-str-S24-1449.jpg

Για την περίοδο φθινόπωρο/ χειμώνα του 2023 όλοι οι σχεδιαστές και τα αγαπημένα μας brands παρουσίασαν πολλά νέα σχέδια και shapes, που θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι ένα ομολογουμένως άκρως κλασικό item που φοράμε ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Οι επιλογές πολλές και μαζί θα δούμε τις επικρατέστερες, στις οποίες αξίζει να επενδύσεις.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πρώτο της φθινοπωρινό look με ενημερωμένο δερμάτινο jacket

Ξεκινάμε με τα λουστίνι, ένα υλικό που μαζί με το vinyl έχουν κλέψει τις καρδιές των fashion lovers. Γιατί είναι shinny, ξεχωριστό και δίνει μια glam chic νότα σε ότι και αν φορέσουμε, ακόμη και ένα απλό denim παντελόνι. Από την άλλη έχουμε τα pointed σχέδια, που μας γυρίζουν για λίγο στα 00s, μιας και οι ακραίες μύτες στα παπούτσια επέστρεψαν και είναι η ιδανική λύση για τα baggy παντελόνια μας και τα cargos. Τρίτη επιλογή είναι τα μποτάκια με τα ιδιαίτερα τακούνια, που μπορεί να έχουν διαφορετικό shape ή και χρώμα και είναι τέλεια για μια βραδινή εμφάνιση με φούστα.

Paris-str-S24-0950.jpg

Αν παρόλα αυτά δεν αγαπάς τα extravagant παπούτσια υπάρχουν πάντα στην αγορά για σένα και τα κλασικά, ολόμαυρα ankle boots, σε matte δέρμα, που είναι η must επιλογή που θα φοράς στο repeat όλο το χειμώνα.

Editor's choices: