Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνεσαι κάθε πρωί, όταν φεύγεις από το σπίτι.

Δεν μπορεί το κάνεις και εσύ. Το κάνω και εγώ, το κάνουμε όλοι μας. Όλοι όσοι τουλάχιστον εργαζόμαστε σε έναν κλάδο που δεν έχει στολή και είναι απαραίτητο να φοράμε δικά μας ρούχα καθημερινά στην εργασία μας. Σε τι αναφέρομαι; Στην ανυπόφορη ερώτηση, τι να βάλω σήμερα; Γενικά, ο κανόνας λέει ότι οι κομψές και καλοντυμένες γυναίκες βρίσκουν από το προηγούμενο βράδυ τι θέλουν να φορέσουν, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο να γίνεται τουλάχιστον καθημερινά. Οπότε βρίσκεσαι το πρωί μπροστά στα ρούχα σου και δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό το look, το οποίο θα σε συνοδέψει και σήμερα στις υποχρεώσεις σου.

Paris-str-S24-0313.jpg

Και επειδή ο καιρός είναι κάπως περίεργος, μαζί με τις εποχές που ζούμε συνολικά, θα σε βοηθήσω και θα σου προτείνω μία φούστα. Οι φούστες είναι το ιδανικό item για τις μεταβατικές περιόδους, είτε μιλάμε για το φθινόπωρο είτε για την άνοιξη, γιατί αποκαλύπτουν ακριβώς όσο δέρμα θέλουμε και κάνουν την εμφάνισή μας αρκετά πιο fun και θηλυκή, ακριβώς επειδή έχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές, με τις οποίες μπορούμε να παίξουμε. Αυτό είναι κάτι που αντικειμενικά μας συμφέρει, αφενός γιατί μπορούμε να βρούμε μία ή και παραπάνω φούστες που να ταιριάζουν στο στυλ μας και αφετέρου γιατί ανάμεσά τους θα ανακαλύψεις και αυτή που ταιριάζει στο σωματότυπό σου.

Paris-str-S24-0783.jpg

Αθηνά Οικονομάκου: Το night out look της από το Παρίσι είναι ότι πιο elegant είδες τελευταία

Paris-str-S24-0786.jpg

Το street style και τα catwalks έχουν αποδείξει ότι οι τελευταίες σεζόν «are all about the skirts», με τις φούστες να εκτοξεύονται στην κορυφή των πιο stylish και επίκαιρων items της ντουλάπας μας. Το θέμα, λοιπόν, βρίσκεται στο ποιες από αυτές μπορούν να γίνουν μέρος του πρωινού μας office look και είναι ας πούμε «appropriate» για το επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να επιλέξεις κάτι βαρετό και απόλυτα κλασικό. Παρακάτω σου προτείνουμε τις πέντε καλύτερες φούστες του φθινοπώρου, που θα απογειώσουν το στυλ σου και θα φρεσκάρουν την εικόνα σου.

Οι 5 φούστες που πάνε γραφείο: