Τα metallics είναι η πιο λαμπερή τάση -Μετά τα catwalks θα τα δούμε στους δρόμους της πόλης

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα metallics είναι η πιο λαμπερή τάση -Μετά τα catwalks θα τα δούμε στους δρόμους της πόλης
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Silver, χρυσό ή bronze;

Πάντα τα catwalks είναι μια μεγάλη επιρροή για το τι θα φορέσουμε. Αν ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και παρακολουθούν τα πράγματα, θα ξέρεις πολύ καλά ότι οι μεγάλοι οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές τους είναι αυτοί που κινούν τα νήματα, βάζοντας τις τάσεις σε μια πρώτη βάση, ενώ το street style είναι σίγουρα αυτό που τις καθιερώνει. Τι θα δούμε, λοιπόν, στους δρόμους της πόλης μέσα στο φθινόπωρο αλλά και τον επερχόμενο χειμώνα;

silvers-(8).jpg

Tα basics είναι σίγουρα ένα από τα πιο μεγάλα trends που μαζί με το quiet luxury έχει αλλάξει τον τρόπο που ντυνόμαστε αλλά και τον τρόπο που ψωνίζουμε, επενδύοντας κυρίως σε staples και διαχρονικά items που δεν θα τα λέγαμε ιδιαίτερα statement. Αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγη λάμψη θα μας λείψει, οπότε οι τάσεις φρόντισαν να μας την επιστρέψουν μέσα από τα metallics. Το ασημί, το χρυσό και το bronze θα έχουν το 2023/2024 την τιμητική τους και εμείς είμαστε έτοιμες να το απογειώσουμε.

silvers-(4).jpg

Metallics: Το trend ωδή στο φουτουρισμό.

Από τα τρία κλασικά μεταλλικά χρώματα, δηλαδή το ασημί, το χρυσό και το bronze το πιο αγαπημένο των fashion insiders είναι ξεκάθαρα το ασημί. Γιατί έχει μια δική του ξεχωριστή λάμψη και για κάποιο λόγο φαίνεται κάπως πιο casual, αν μπορούμε να θεωρήσουμε casual ένα silver item. Στις εβδομάδες μόδας που προηγήθηκαν μέσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο είδαμε φανταστικά outfits με metallics σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, που θα μας δώσουν φυσικά έμπνευση για το πώς να τα αξιοποιήσουμε και εμείς στην καθημερινότητά μας.

silvers-(11).jpg

Ξεκινάμε πάντα με τους απλούς συνδυασμούς ενός τόσο sparkly ρούχου με ένα basic item της ντουλάπας μας, όπως είναι το λευκό μας t-shirt ή ένα μαύρο ζιβάγκο, όταν ο καιρός είναι κατάλληλος. Οι τολμηρές θα το πάνε all the way και θα δημιουργήσουν ένα total metallic outfit, που θα κάνει το δικό του buzz. Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση αλλά για κάποιο λόγο φοβάσαι να φορέσεις ένα ρούχο με αυτή την υφή, που ίσως σε κάποιες φαντάζει κάπως άβολο, τότε τα αξεσουάρ θα είναι η καλύτερη λύση για σένα. Τσάντες, γυαλιά καθρέφτης με μεταλλικούς σκελετούς και μεταλλικά αξεσουάρ όπως οι τεράστιες ζώνες με αγκράφες είναι η ιδανική εναλλακτική.

Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο

silvers-(13).jpg