Το Caramel Latte θα είναι η top απόχρωση του χειμώνα: Τα 8 σύνολα για να εμπνευστείς

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Caramel Latte θα είναι η top απόχρωση του χειμώνα: Τα 8 σύνολα για να εμπνευστείς

Ζεστό και sexy, θα κάνει τον χειμώνα μας λίγο πιο σοφιστικέ από ότι συνήθως.

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί μας αρέσει τόσο πολύ η ζεστή παλέτα του φθινοπώρου και του χειμώνα; Τα ζεστά πορτοκαλί, τα neutrals, το κυπαρισσί, το μαύρο, το γκρι και το λευκό της κρέμας. Γιατί υπάρχει ένα sophisticated vibe που από τη μία μας θυμίζει τα χρώματα της φύσης και από την άλλη το πιο αγαπημένο μας χρώμα από όλα, αυτό του καφέ.

Το καφέ έκανε την επιστροφή του ήδη από τον περασμένο χειμώνα, με το ζεστό, σκούρο καφέ της σοκολάτας να εμφανίζεται και πάλι στους δρόμους της πόλης. Είναι και αυτό ένα come back που εντάσσεται στα πλαίσια της 90s νοσταλγικής φάσης που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει η μόδα. Αλλά το 2023/2024, το σκούρο καφέ θα δώσει τη θέση του σε ένα ακόμη πιο statement χρώμα, αυτό του caramel latte. Και, ναι είναι τόσο λαχταριστό όσο ακούγεται!

Κουστούμι με sneakers: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ανατρεπτικό look που θα φοράμε non stop

Caramel latte: Το πιο γλυκό χρώμα του χειμώνα και όλοι οι τρόποι να το φορέσουμε.

Eίναι μια απόχρωση εμπνευσμένη από τον κλασικό, αγαπημένο, αμερικάνικο καφέ, τον caramel latte που είχαμε δει σε ταινίες των 90s και 00s και πλέον απολαμβάνουμε και στη χώρα μας, καθώς τον έχουμε βάλει στις καθημερινές μας συνήθειες. Είναι μια απόχρωση ανάμεσα στο καφέ και το μπεζ και σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από όλα τα υπόλοιπα neutrals, γιατί βγάζει μια δική της, luxury πλευρά. Είτε επιλέξεις να φορέσεις ένα total caramel latte look, είτε ακόμη απλώς να κρατήσεις μια τσάντα σε αυτή την απόχρωση από φίνο δέρμα.

caramele_latte-(9).jpg

Γενικά, το δέρμα και η matte υφή του ταιριάζει υπέροχα σε μια τέτοια απόχρωση, οπότε ένα δερμάτινο jacket ή και σακάκι είναι ιδανική επιλογή, για να εντάξεις το caramel latte στη χειμερινή σου παλέτα.

Paris-str-S24-2446.jpg

Φυσικά και ένα άκρως ενημερωμένος συνδυασμός της σεζόν είναι το caramel latte μαζί με το σκούρο καφέ, το μαύρο, το μπορντό αλλά και το σκούρο, olive κυπαρισσί. Τα μουντά χρώματα αναδεικνύουν το latte, ενώ προσωπικά δεν θα σου πρότεινα να πας σε έντονο color blocking με κάποιο κόκκινο ή και ολόλευκο look. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει οκτώ outfits, που θα σε βάλουν στο πιο stylish χρωματικό mood της σεζόν.

8 looks που θα σου δώσουν έμπνευση: