6+1 super stylish τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
6+1 super stylish τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο το φθινόπωρο

Το αγαπημένο μας staple γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αυτή τη σεζόν.

Το πουκάμισο είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό item των γυναικών, γιατί συνδυάζει το ανδρόγυνο στυλ με την απόλυτη κομψότητα. Έχει καθαρές γραμμές, λιτή παρουσία, ενώ μπορεί να γίνει και ιδιαίτερα extravagant, αν έχει τα κατάλληλα prints και στοιχεία, όπως για παράδειγμα μεγάλα, puffy μανίκια ή έναν εντυπωσιακό λαιμό. Παράλληλα έχει την ικανότητα να πλαισιώνει τα πιο θηλυκά items της ντουλάπας μας, όπως οι φούστες και τα στενά, tailored παντελόνια μας με τον πιο διακριτικό τρόπο.

shirt_outfits-(17).jpg

Το φθινόπωρο είναι σίγουρα η εποχή του, ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που το κρύο αργεί να μας επισκεφθεί. Επίσης, μιας και τις τελευταίες σεζόν τα πουκάμισα έχουν την τιμητική τους στις συλλογές των σχεδιαστών αλλά και στο street style, σίγουρα και η δική σου συλλογή θα έχει εμπλουτιστεί αντίστοιχα. Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις τα πουκάμισα που χάρηκες μέσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

shirt_outfits-(7).jpg

Και μιλάω για τα καλοκαιρινά σου πουκάμισα, γιατί το χρώμα είναι must και τη νέα σεζόν. Ρίγες, λουλούδια, πουά, animal prints και καρό, όλα στην υπηρεσία μας. Οπότε και πάλι το styling είναι αυτό που θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα ανανεώσει τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Emily Ratajkowski: Τρεις stylish τρόποι που φοράει τις φόρμες της στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη

shirt_outfits-(2).jpg

Ακολουθούν τα κορυφαία σύνολα με πουκάμισο, που θα κάνεις την πόλη.

Οι 7 τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο το φθινόπωρο: