Δερμάτινη φούστα:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει 3 διαφορετικές επιλογές της φούστας που φωνάζει sexiness

Δερμάτινη φούστα:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει 3 διαφορετικές επιλογές της φούστας που φωνάζει sexiness

Είναι η αγαπημένη μας φούστα, που θα φορέσουμε και το Νοέμβριο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όπου υπάρχει δέρμα, υπάρχει και ένα sexiness. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο edgy και ταυτόχρονα θηλυκό από ένα δερμάτινο item, είτε μιλάμε για ένα φόρεμα, είτε για ένα παντελόνι, είτε για ένα jacket, είτε για τη δερμάτινη φούστα που είναι σίγουρα και η αγαπημένη μας. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει μια δερμάτινη φούστα στη συλλογή της και αυτή συνήθως είναι η κλασική, μαύρη mini φούστα σε ίσια γραμμή με matte υλικό.

https://www.instagram.com/p/CySrzd5MxYZ/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια παρουσιάστρια που ξεχωρίζει για το στυλ και τη θηλυκότητά της. Και το δέρμα είναι ένα πολύ αγαπημένο της υλικό, που το επιλέγει συχνά στα σύνολα της καθημερινής της εκπομπής. Αλλά όταν μιλάμε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλάμε αυτόματα και για minis. Οι κοντές φούστες και τα φορέματα είναι η αδυναμία της, οπότε με το μπήκαμε σε winter mood την είδαμε αυτόματα και με πολλά, διαφορετικά outfits με τρεις δερμάτινες φούστες πρόταση.

Η Βίκυ Καγιά έχει τρεις άψογους τρόπους για να φορέσεις το άσπρο παντελόνι το φθινόπωρο

Οι 3 δερμάτινες φούστες της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι επιλογές της Σταματίνας; Ξεκινάμε με μία μαύρη, δερμάτινη φούστα σε μαύρο χρώμα, που δεν είναι mini αυτή τη φορά αλλά midi. Το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου item είναι φυσικά το σταυρωτό του κούμπωμα στο πλάι. Η Σταματίνα τη συνδύασε με ένα απλό, ribbed tabk top.

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-October-31-2023-tagging-@liujo-@shopandtrade.gr-and-@bloobox.gr.-May-be-an-image-of-1-person-leather-skirt-and-miniskirt..jpg

Στη δεύτερη εμφάνισή της με φούστα την είδαμε να επιλέγει μια mini, επίσης σταυρωτή, δερμάτινη φούστα, που είχε όμως ένα πολύ ιδιαίτερο snake υλικό. Τα σκούρα καφέ χρώματά της είναι πολύ επίκαιρα και η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha τη συνδύασε με ένα ζευγάρι ασορτί μπότες και ένα πουκάμισο σε σκούρο καφέ της σοκολάτας.

Τελευταία και πιο sexy από όλες η super mini vinyl μαύρη φούστα της Σταματίνας, που είναι λίγο πιο ανατρεπτική από τις υπόλοιπες. Γιατί από μόνο του το vinyl σαν υλικό είναι αρκετά έντονο και δυναμικό. Από πάνω η Σταματίνα φόρεσε ένα one shoulder top σε λευκό και ένα ζευγάρι denim μπότες. Τέλειος συνδυασμός για μια βραδινή έξοδο τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει.

https://www.instagram.com/reel/CzHCHY2Mwbc/