Χρυσές Σφαίρες: Τα χειρότερα looks του red carpet που άφησαν ιστορία για όλους τους λάθος λόγους

Ναταλία Κατσακιώρη
Χρυσές Σφαίρες: Τα χειρότερα looks του red carpet που άφησαν ιστορία για όλους τους λάθος λόγους

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Όταν το παραμύθι του red carpet εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Θυμάσαι μία συγκεκριμένη σκηνή από το Sex And The City όπου η τηλεοπτική Samantha Jones αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις της Hollywood star Lucy Liu; Ήταν τότε που της είπε ευθέως ότι η τελευταία της red carpet εμφάνιση ήταν καταστροφική. Και η ηθοποιός απλώς την ευχαρίστησε που ήταν ειλικρινής μαζί της. Παρακολουθώντας, λοιπόν, red carpets για χρόνια, έχω ευχηθεί πολλές φορές κάποιες κυρίες να είχαν μία Samantha Jones στην ομάδα τους. Γιατί μπορεί ο κόσμος της μόδας να αποθεώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς, αλλά θα θυμάται για πάντα και τις κακοντυμένες. Εκείνες που έμειναν στη μνήμη μας για όλους τους λάθος λόγους.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η Margot Robbie με Chanel, 2023 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Όπως κάθε θεσμός, λοιπόν, έτσι και οι Χρυσές Σφαίρες είχαν τις δικές τους άτυχες red carpet στιγμές. Όλοι θυμόμαστε για παράδειγμα την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Jennifer Lopez στα Golden Globes του 2020, που κατέληξε σε fashion disaster με ένα gown του οίκου Valentino που ξεχώρισε για όλους τους λάθος λόγους και το χρυσό του φιόγκο. Από την άλλη έχουμε τη φλογερή Salma Hayek, που αν και σύζυγος του μεγιστάνα της μόδας François-Henri Pinault κατάφερε το 2020 να κάνει μια εμφάνιση αμφιλεγόμενη με ένα outfit του οίκου Gucci στο κόκκινο χαλί.

77th Annual Golden Globe Awards - InStyle and Warner Bros. Afterparty

H Salma Hayek με Gucci , 2020,(Richard Shotwell/Invision/AP)

Οι 4 κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024 -Είναι τα musts της χρονιάς

Φυσικά, υπάρχουν πάντα και τα χειρότερα. Όπως το να είσαι μία πανέμορφη γυναίκα και μία τόσο ταλαντούχα ηθοποιός, όπως η Margot Robbie, αλλά τα social media να κάνουν debate για τις κακές red carpet εμφανίσεις σου με τον οίκο Chanel. Η Margot είναι ambassador του οίκου και είχε δυστυχώς αρκετές άτυχες εμφανίσεις με κάποια custom looks τους.

Υπάρχουν βέβαια και οι ξεκάθαρα άτυχες στιγμές, όπως εκείνη της Helena Bonham Carter πίσω στο 2011 με ένα φόρεμα αγνώστου πατρότητας και ένα ζευγάρι παπούτσια με ένα κόκκινο και ένα πράσινο γοβάκι. Το λες και άποψη.

Golden Globe Awards - Arrivals

Η Helena Bonham Carter, 2011 (AP Photo/Matt Sayles)

Εμείς συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις red carpet εμφανίσεις, που οι περισσότερες κυρίες θα ήθελαν να ξεχάσουν και ο κόσμος της μόδας δυστυχώς θα θυμάται για δεκαετίες.

Οι χειρότερες εμφανίσεις των Golden Globes: