Ιωάννα Μαλέσκου: Με το ολόμαυρο χριστουγεννιάτικο σύνολο που θα αντιγράψεις το Σαββατοκύριακο

Ιωάννα Μαλέσκου: Με το ολόμαυρο χριστουγεννιάτικο σύνολο που θα αντιγράψεις το Σαββατοκύριακο

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Ιωάννα φόρεσε το παντελόνι που έχεις σίγουρα και εσύ στη ντουλάπα σου.

Μπορεί να μην βρίσκεται στην τηλεόραση φέτος, είναι όμως πάντα στο προσκήνιο. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, που μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το SKAI, κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά πράγματα, αφού έγινε και μανούλα. Η ίδια, βέβαια, φαίνεται να περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού παραβρίσκεται συχνά σε πολλά λαμπερά events της πόλης και κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις πάντα με στυλ και άποψη.

ioanna_maleskou-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα είναι μια γυναίκα με πολύ συγκεκριμένο στυλ, που της αρέσουν τα κλασικά και αγαπημένα ρούχα, με απλές γραμμές και basic χρώματα. Το μαύρο, το λευκό και το μπλε είναι τα αγαπημένα της. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα την είδαμε με κάποια πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια, όπως ένα φούξια φόρεμα με ντραπέ και μακρύ μανίκι, αλλά και ένα γαλάζιο baby blue σετάκι, που σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι θα τη δούμε. Μία από αυτές τις εμφανίσεις έγινε από την Ιωάννα αυτές τις ημέρες και τράβηξε αμέσως την προσοχή μας, αφού είναι η τέλεια πρόταση και για ένα δικό μας γιορτινό look.

Τα 3 γιορτινά φορέματα που προτείνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρεβεγιόν -Σε μαύρο ή με παγιέτες

https://www.instagram.com/p/C0be9vSin3i/

Το total black look της Ιωάννας που θα αντιγράψουμε τα Χριστούγεννα.

Το μαύρο είναι σίγουρα ένα χρώμα που φοράμε στις γιορτές, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι γιορτινό. Είναι, όμως, άκρως βραδινό και sexy και κολακεύει επίσης κάθε γυναίκα, που θέλει να είναι κομψή χωρίς να είναι υπερβολική. Έτσι και η Ιωάννα στην τελευταία της εμφάνιση έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό και festive total black combo με όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν λάμψη χωρίς να προκαλούν.

ioanna_maleskou-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μιλάμε για το κλασικό, δερμάτινο, μαύρο παντελόνι που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε τη flared γραμμή του. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι pointed, platformed παπούτσια σε λαμπερό λουστρίνι, ενώ ήταν στην πραγματικότητα η μπλούζα της που έκανε τη διαφορά. Ένα top σε μαύρο, glittery animal print μοτίβο, που έδινε όση ακριβώς λάμψη θέλει μία γυναίκα που αγαπά το διακριτικό glam. Φυσικά το πανωφόρι της ήταν ήταν ένα μαύρο blazer, με bold τετράγωνους ώμους. Το απόλυτο total black look για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.