Χρυσές Σφαίρες 2024:Τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Χρυσές Σφαίρες 2024:Τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Όλες οι εμφανίσεις των μεγαλύτερων stars απευθείας από το red carpet.

Χρυσές Σφαίρες 2024 ή αλλιώς η βραδιά του Γιώργου Λάνθιμου και της Emma Stone. Η τελευταία αριστουργηματική ταινία του κορυφαίου Έλληνα σκηνοθέτη είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς με το «Poor Things» να βρίσκεται υποψήφιο σε επτά κατηγορίες. Ανάμεσά τους και ο Ά γυναικείος ρόλος κωμωδίας για την ταλαντούχα Emma Stone. Είναι μία χρονιά με πολλές σημαντικές παρουσίες τόσο στις υποψηφιότητες όσο και στους προσκεκλημένους, οι οποίοι αναμένεται να παρακολουθήσουν τη βραδιά από κοντά στο το ξενοδοχείο «Beverly Hilton» στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια με παρουσιαστή τον Αμερικανό κωμικό και ηθοποιό Jo Koy.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Οι Χρυσές Σφαίρες εξάλλου αποτελούσαν ανέκαθεν τον προάγγελο των Oscars και η βραδιά είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους ανθρώπους της έβδομης τέχνης, όσο και για τον κόσμο της μόδας, αφού όλοι οι fashion insiders περιμένουμε το πρώτο κόκκινο χαλί της χρονιάς πάντα με ανυπομονησία. Εκτός, λοιπόν, από τα στοιχήματα που δόθηκαν για τους νικητές σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες των Golden Globes, στοιχήματα παίχτηκαν και σε έναν άλλο ιδιότυπο χώρο, αυτό των μεγαλύτερων ατελιέ του πλανήτη, που ανέλαβαν για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν εντυπωσιακά red carpet looks για τις παρευρισκόμενες κυρίες του Hollywood.

https://www.instagram.com/reel/C10HF_0xxYb/

Χρυσές Σφαίρες: Τα χειρότερα looks του red carpet που άφησαν ιστορία για όλους τους λάθος λόγους

Έντονα χρώματα, εκτυφλωτικό Barbie pink, haute couture «κατασκευές» που θυμίζουν γλυπτά, διαχρονικά ολόμαυρα gowns και total glam, πολυτελή υφάσματα είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που περιμέναμε να δούμε στις Χρυσές Σφαίρες του 2024. Και οι προσδοκίες μας δεν διαψεύστηκαν με τα περισσότερα looks να φέρνουν στο κόκκινο χαλί κάποιες από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Είδαμε κλασικές red carpet εμφανίσεις με αέρα από old Hollywood, όπως αυτή της Elle Fanning, που ήταν από τις ελάχιστες παρουσίες της βραδιάς η οποία έκανε μία vintage επιλογή. Η Jennifer Lopez ενθουσίασε με το baby pink φόρεμά της με τα τεράστια, puffy μανίκια. Μία custom δημιουργία των Nicole & Felicia Couture. Φυσικά σε ροζ κινήθηκε (ξανά) και η Margot Robbie με Armani Prive, η οποία διεκδικεί πλέον ανοιχτά το ρόλο της living Barbie.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Η Elle Fanning με vintage Pierre Balmain (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ανάμεσα στους καλεσμένους τις βραδιάς βρέθηκαν και η Selena Gomez αλλά και η Taylor Swift, που μάλλον απογοήτευσαν τους εκατομμύρια fans τους με τις επιλογές τους, αφού το κόκκινο Armani Prive look της Selena και το πράσινο total sequined Gucci φόρεμα της Taylor ήταν μάλλον κατώτερο των προσδοκιών μας. Υπήρξαν οι πάντα κομψές total black παρουσίες, όπως η Jennifer Anniston και η εντυπωσιακή Natalie Portman που πόνταρε για άλλη μια φορά σε μια Christian Dior Haute Couture δημιουργία.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Η Jennifer Lopez με custom Nicole & Felicia Couture (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η Selena Gomez με custom Armani Privé (Photo by Amy Sussman/Getty Images)

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Η Margot Robbie με custom Armani Privé (Photo by Michael Buckner/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

Tα καλύτερα red carpet looks της βραδιάς: