Οδηγός αγοράς: Τα must buys της νέας χρονιάς είναι εδώ

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα must buys της νέας χρονιάς είναι εδώ

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και μια ολοκαίνουργια wish list για σένα που θέλεις να βγεις για ψώνια.

Αμέσως μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όλοι μας αισθανόμαστε κάπως περίεργα. Είναι η πτώση της ψυχολογίας μας που ακολουθεί δύο σχεδόν εβδομάδες με πολύ κέφι, φαγητό, γιορτινή ατμόσφαιρα και μαζέματα σε σπίτια αλλά και αγαπημένα στέκια της πόλης. Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να βλέπουμε την επιστροφή στην κανονικότητα ως μια μεγάλη απογοήτευση. Για αυτό και καλό θα ήταν να αναδιοργανωθούμε και να ξεκινήσουμε σήμερα κιόλας να πραγματοποιούμε τα new year's resolutions μας. Δηλαδή τους στόχους της χρονιάς. Και όπως βάζεις στόχους για την υπόλοιπη χρονιά σου το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και με το στυλ σου.

New-York-str-F23-0142.jpg

Οπότε ξεκίνα από σήμερα κιόλας να δημιουργείς μια shopping list για το μήνα Ιανουάριο, που θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια το καθημερινό σου ντύσιμο. Εξάλλου στη χώρα μας τώρα στην ουσία ξεκινάει ο χειμερινός καιρός και εμείς είμαστε έτοιμες να αγκαλιάσουμε το winter style μας. Άσε για λίγο στην άκρη τις παγιέτες και τις διαφάνειες που φόρεσες μέσα στο προηγούμενο διάστημα και συγκεντρώσου για να ξεκινήσεις μια wish list γεμάτη πρακτικά items, που λείπουν από την ήδη υπάρχουσα winter γκαρνταρόμπα σου. Οι τάσεις του χειμώνα έχουν εξάλλου ήδη κυκλοφορήσει, οπότε ξέρεις προς τα πού να κινηθείς.

Οι 4 κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024 -Είναι τα musts της χρονιάς

New-York-str-F23-0123.jpg

Ξεκινάμε φυσικά πάντα από ένα ζεστό και comfy πανωφόρι, που θα σε κρατήσεις άνετη και ασφαλή μέσα στις χαμηλές θερμοκρασίες που έρχονται, ενώ επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις στη wish list σου και ένα ενημερωμένο ζευγάρι παπούτσια. Για το 2024 σου προτείνω δερμάτινα Mary Janes. Τα κλασικά office παντελόνια είναι must και αν είναι να επενδύσεις τώρα σε ένα τέτοιο σχέδιο, τότε θα σου πρότεινα ένα ποιοτικό παντελόνι με μαλλί για extra πόντους πολυτέλειας και ζεστασιάς.

London-str-F23-0542.jpg

Τα πλεκτά αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ιανουάριο και θα σε συμβούλευα να βγεις για shopping και να δοκιμάσεις κάθε δυνατή εκδοχή τους: πουλόβερ, ζακέτες και φορέματα, όλα είναι μέσα στις τάσεις του 2024 και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου.

Εditor's choices: