Τρεις προτάσεις για cozy παλτό από τη Σοφία Καρβέλα -Καμηλό, μαύρο ή γκρι;

Τρεις προτάσεις για cozy παλτό από τη Σοφία Καρβέλα -Καμηλό, μαύρο ή γκρι;

Στο αγαπημένο της minimal chic style. 

Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας; Μα, φυσικά το πανωφόρι μας. Και πιο συγκεκριμένα το παλτό μας. Ένα όμορφο, ζεστό παλτό με προσεγμένο πατρόν και πολυτελές ύφασμα μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά κάθε σας εμφάνιση και να κάνει ακόμη και ένα αδιάφορο, basic σύνολο πιο εντυπωσιακό. Γιατί αντικειμενικά, ένα maxi παλτό με ζεστή επένδυση θα είναι απαραίτητο από εδώ και εμπρός για τις εμφανίσεις μας. Πρωί και βράδυ, casual ή πιο επίσημες.

https://www.instagram.com/p/Cz1sqKKvOnx/

Μήπως, λοιπόν, ψάχνεις αυτή την περίοδο να επενδύσεις σε ένα νέο παλτό, με απλό σχέδιο, που θα μπορέσει να γίνει το νέο αγαπημένο passe par tout της ντουλάπας σου. Η Σοφία Καρβέλα και η άψογη γκαρνταρόμπα της είναι η ιδανική πηγή έμπνευσης στο κομμάτι παλτό και πανωφόρι γενικότερα, αφού η ίδια μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μία πόλη με βαρύ χειμώνα, που χρειάζεται και το κατάλληλο winter styling. Και η Σοφία έχει ανακαλύψει τα τρία καλύτερα παλτό της σεζόν. Εμείς σου τα αναλύουμε όλα παρακάτω για να κάνεις τη δική σου επιλογή, ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε δύο εύκολα βραδινά σύνολα με τζιν -Γιατί είναι cool και μας αρέσει

Καμηλό, γκρι ή μαύρο;

Αρχικά, να πούμε πως φυσικά και το μαύρο παλτό είναι ένα από τα πιο διαχρονικά staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αλλά για το 2024 θα βρεις πολλά διαφορετικά styles που θα μπορέσουν να το αντικαταστήσουν με μεγάλη επιτυχία. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Σοφία Καρβέλα, που μάλλον έχει αφήσει για λίγο το μαύρο παλτό στην άκρη.

Αντί για αυτό, λοιπόν, την είδαμε με ένα φανταστικό καμηλό παλτό με bold ώμους και μεγάλα σταυρωτά κουμπιά, που ξεχωρίζει για τα μεγάλα πέτα του. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις πόσο πολύ ταιριάζει ένα τόσο εντυπωσιακό παλτό με ένα απλό τζιν και μαύρο πουλόβερ.

sophia_karvela-(7).jpg

Η επόμενη επιλογή της είναι το σκούρο γκρι, ένα ακόμη διαχρονικό χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα. Αν, όμως, δεν θέλεις να επενδύσεις και πάλι σε μια μονοχρωμία, τότε ένα ασπρόμαυρο παλτό με μικρό πιέρ ντε πουλ είναι η ιδανική λύση για σένα. Και θα φορέσεις κάτι που θα έχει ένα ενδιαφέρον print, αλλά παράλληλα θα αποκτήσεις και ένα κλασικό παλτό, που θα ταιριάζει με όλα.

sophia_karvela-(1).jpg