Styling tricks: 4 τρόποι που οι Γαλλίδες κάνουν τα looks τους να ξεχωρίζουν το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling tricks: 4 τρόποι που οι Γαλλίδες κάνουν τα looks τους να ξεχωρίζουν το χειμώνα

Οι πιο απλές συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις με items από τη ντουλάπα σου.

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το french style; Γιατί είναι μία σταθερή πηγή έμπνευσης την οποία μπορούμε να ακολουθήσουμε με ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. Οπότε λέμε πάντα ναι σε ένα όμορφο, sophisticated outfit με αέρα από Παρίσι. Το Instagram feed σου θα σε βοηθήσει όπως πάντα να δεις τι ακριβώς φοράνε κάθε εποχή οι Γαλλίδες στους δρόμους της πόλης, ποια είναι τα key items που αξιοποιούν και ποια τα αγαπημένα τους trends για τον χειμώνα του 2024.

https://www.instagram.com/p/C1kNP0ruOl0/

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να πλένουμε το παλτό μας;

Photo-shared-by-Emmanuelle-Koffi-on-November-04-2023-tagging-@sam.visions-and-@sourceunknown_official.-May-be-an-image-of-overcoat-boots-tights-high-heeled-shoes-and-slingback-shoes..jpg

Πιο συγκεκριμένα έχουν τέσσερα αγαπημένα στοιχεία που χρησιμοποιούν καθημερινά στα σύνολά τους και καταφέρνουν με ελάχιστη προσπάθεια να κάνουν τα looks τους να μοιάζουν ενημερωμένα και τολμηρά, χωρίς ακρότητες, αλλά ακολουθώντας πάντα το effortless cool στυλ τους.

Τα 4 items που κάνουν τα σύνολα των Γαλλίδων να μοιάζουν πάντα ενημερωμένα.

Τα statement flats: Ένα ζευγάρι παπούτσια που να μπορείς να το φορέσεις όλη την ημέρα χωρίς να κουράζεσαι είναι σίγουρα απαραίτητα. Ειδικά φέτος που τα flats είναι μεγάλη τάση σίγουρα θα βρεις ένα ιδιαίτερο γεωμετρικό σχέδιο για να βάλεις στη συλλογή σου.

french_tips-(4).jpg

Οι κάλτσες: Οι κάλτσες μέχρι το γόνατο αλλά και τα κοντά, όμορφα, χαριτωμένα καλτσάκια είναι αγαπημένα των French girls. Το 2023 τα είδαμε παντού και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το 2024. Οι Γαλλίδες ως οπαδοί του μινιμαλισμού επιλέγουν σταθερά το μαύρο, το λευκό, το γκρι και το κόκκινο για τις εμφανίσεις τους.

french_tips-(2).jpg

Τα χρυσά σκουλαρίκια: Τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια που μοιάζουν να είναι vintage έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας. Είναι τα αγαπημένα σκουλαρίκια των Γαλλίδων που βάζουν λάμψη ακόμα και στο πιο απλό outfit. Η Hailey Bieber τα λατρεύει και έχει υιοθετήσει το inspo.

https://www.instagram.com/p/CzY23OtKMDz/

Η top handle bag: Οι τσάντες με το χερούλι από πάνω, για αυτό λέγονται και top handle bags, έχουν έναν sophisticated αέρα που τις κάνει ιδανικές για ένα πρωινό look στο γραφείο ή στην πόλη για καφέ και ψώνια. Διάλεξε μία σε μεσαίο μέγεθος, που θα χωράει όλα τα απαραίτητα.

french_tips-(1).jpg