Patterned boots: Είναι η πιο ενημερωμένη τάση στις μπότες του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Patterned boots: Είναι η πιο ενημερωμένη τάση στις μπότες του χειμώνα

Αυτές οι μπότες θα κάνουν σίγουρα statement.

Oι κλασικές knee high μπότες στο διαχρονικό μαύρο χρώμα ήταν το απόλυτο ζευγάρι μπότες για το 2023. Καθώς όμως διανύουμε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, ρίχνουμε μια ματιά και στις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο αγαπημένο μας winter ζευγάρι και τα trends έρχονται να ταράξουν τα πράγματα και να δημιουργήσουν χώρο για τις πιο statement μπότες που έχεις δει τελευταία. Είναι bold, είναι διαφορετικές, είναι κομψές και είναι οι patterned boots που έχουν ήδη αρχίσει να φοράνε οι fashion insiders.

patterned_boots-(11).jpg

Mιλάμε φυσικά για τις μπότες με μοτίβα, είτε αναφερόμαστε σε κάποιο animal print (leopard, zebra ή pony) είτε και για κανονικά χρωματιστά μοτίβα, με γεωμετρικά ή και αφηρημένα σχέδια, τα οποία είναι σίγουρα πιο ιδιαίτερα.

patterned_boots-(5).jpg

Είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να δημιουργήσει το δικό του statement ακόμη και αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα total basic look σε μονοχρωμίες, ή και μόνο με το τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt.

patterned_boots-(2).jpg

Tα κορυφαία χρώματα στις τσάντες του 2024 -Ενημερωμένα και διαχρονικά θα αντικαταστήσουν το μαύρο

Patterned boots: Η τάση στις μπότες που έχει ήδη την έγκριση των celebrities.

Τα catwalks μας έδειξαν φέτος πάρα πολλά μοτίβα προσαρμοσμένα σε μπότες, προσπαθώντας το καθένα από αυτά να γίνει το νέο αγαπημένο print των γυναικών, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν κάποια όπως τα florals, το polka dot, τα snake prints και οι ρίγες. Και κάπως έτσι βλέπουμε πλέον στο Instagram feed μας και στις νέες street style φωτογραφίες τις πιο ενδιαφέρουσες μπότες που πρωταγωνιστούν στα looks των πιο ενημερωμένων γυναικών.

Οι patterned μπότες, όμως, δεν είναι άλλη μία ιδιαίτερη τάση που απευθύνεται σε μία fashion ελίτ που έχει πρόσβαση σε designer κομμάτια και ντύνεται για το front row των Εβδομάδων Μόδας. Οι πιο αγαπημένες celebrities της Gen Z, όπως η Emily Ratajkowski και η Kendall Jenner, έχουν ήδη υιοθετήσει το trend και τις είδαμε στους δρόμους της πόλης με εντυπωσιακές patterned μπότες.

https://www.instagram.com/p/C0xBE_tLy6N/

Και οι δύο μάλιστα διάλεξαν ένα ζευγάρι zebra boots, η Emily με μεγάλες, φαρδιές ρίγες ενώ η Kendall με πιο διακριτικά stripes, και τις συνδύασαν και οι δύο με τζιν. Έτσι ένα απλό, basic outfit έγινε αμέσως ultra stylish.

https://www.instagram.com/p/Cy2O_ptMWAt/