Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με μαύρο φόρεμα και matching μπότες

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με μαύρο φόρεμα και matching μπότες

Η πιο fashion royal δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της μόδας.

Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα αυτή την περίοδο στη βρετανική βασιλική οικογένεια για άλλη μια φορά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Katherine να έχει ανησυχήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τώρα που μπαίνουμε σε αυτή την υπέροχη περίοδο των fashion weeks η πρωταγωνίστρια θα είναι όπως κάθε φορά η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ λατρεύει τη μόδα και έχει ένα μοναδικό στυλ. Την αγάπη αυτή, όμως, δεν την έχει περιορίσει μόνο στον τρόπο που ντύνεται, αλλά η ίδια έχει αναπτύξει και επαγγελματική δράση στον κόσμο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CucDep8M5yi/

Η Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε να ποζάρει ως μοντέλο πριν αρκετά χρόνια, ενώ μέσα στο 2023 περπάτησε και για τον οίκο Giambatista Valli, κάνοντας ένα όνειρό της πραγματικότητα, όπως είχε γράψει τότε στο σχετικό post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια διατηρεί επίσης στενή φιλία με τον σχεδιαστή. Εκτός, όμως, από μοντέλο έχει δημιουργήσει κατά καιρούς και limited edition σχέδια για κορυφαία brands με παπούτσια και τσάντες.

https://www.instagram.com/p/CpxKKEosgyq/

Η ίδια είναι ένα από τα αγαπημένα royal girls της μόδας και την έχουμε δει σε πολλά πάρτι και shows των fashion weeks, οπως αυτό του οίκου Gucci και του Miu Miu. Έτσι αυτές τις μέρες είναι στο Παρίσι και παρακολούθησε το show του οίκου Toteme. Εμείς βρήκαμε το look που επέλεξε για την ημέρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μπέττυ Μαγγίρα συμφωνούν: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσουμε στο γραφείο

Τα ολόμαυρα looks της Μαρίας Ολυμπίας στο Παρίσι.

Η Μαρία Ολυμπία φωτογραφήθηκε μέσα σε αυτές τις μέρες έξω από το show του οίκου Toteme, όπου εμφανίστηκε με ένα total black outfit με ένα αμάνικο knee high φόρεμα με ιδιαίτερο τελείωμα στον ώμο, το signature wool cashmere παλτό της εταιρίας και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο από τη συλλογή που κυκλοφορεί με την υπογραφή της η Rosie Huntington-Whiteley μαζί με τον Giaborghini. Το όλο outfit συμπλήρωσε ένα clutch και πάλι από τον οίκο Toteme.

https://www.instagram.com/p/C2cXphUiaWf/

Το ολόμαυρο φαίνεται βέβαια να είναι η μέχρι τώρα στυλιστική επιλογή της Μαρίας Ολυμπίας μιας και έκανε μία αντίστοιχη επιλογή σε ένα από τα after show parties στο οποίο της είδαμε μέσα στις ίδιες μέρες.

maria_olympia-(1).jpg