Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε την πιο stylish καμπαρντίνα μαζί με κοστούμι

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε την πιο stylish καμπαρντίνα μαζί με κοστούμι

Ένα outfit από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει αγαπηθεί από το κοινό τόσο γρήγορα, όσο ελάχιστες αντίστοιχα κυρίες της υποκριτικής. Και αυτό είναι φυσικά ένα φυσικό επακόλουθο για την όποια μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος κατάφερε να βάλει τη σειρά Maestro και στην πλατφόρμα του Netflix, ανοίγοντας έτσι το δρόμο και για άλλους Έλληνες δημιουργούς. Η Κλέλια Ανδριολάτου, λοιπόν, είναι το νέο it girl της εγχώριας σκηνής και έχει πραγματικά ενθουσιάσει τους πάντες, ανάμεσά τους και τους ανθρώπους της μόδας με την ομορφιά και το στυλ της. Γιατί εκτός από ταλέντο, η Κλέλια έχει και μια ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ, την οποία βλέπουμε κάθε φορά που κάνει μία δημόσια εμφάνιση.

klelia_andriolatou-(6).jpg
klelia_andriolatou-(5).jpg

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις off duty εμφανίσεις της, τις οποίες μοιράζεται κυρίως με τους φίλους της στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο αγαπά τα χρώματα, τα ιδιαίτερα items και τους συνδυασμούς που εντυπωσιάζουν. Έτσι και στην τελευταία της εμφάνιση στην προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» έκανε άλλο ένα look που θα συζητηθεί.

Haute Couture SS24: Τα highligts από τα show των Valentino και Jean Paul Gaultier x Simone Rocha

Burgundy καμπαρντίνα: Είναι η τάση που θα φορέσουμε την άνοιξη.

Όπως ξέρουμε οι περισσότεροι η Κλέλια Ανδριολάτου είναι στενή και καλή φίλη με τη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά. Και αυτό σημαίνει ότι πολύ συχνά φοράει ρούχα από τις συλλογές της, αφού η ίδια είναι το απόλυτο Vassia Kostara girl. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, την είδαμε με ένα ροζ κοστούμι δια χειρός του ελληνικού brand, το οποίο συνδύασε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Από μέσα φόρεσε ένα λεοπάρ πουκάμισο, το οποίο κούμπωσε ψηλά στο λαιμό, ενώ η βουργουνδί καμπαρντίνα της, με το shiny, croco δέρμα ήταν σίγουρα η επιλογή που απογείωσε το όλο styling. Σφιγμένη πολύ σωστά στη μέση για να τονίσει τη σιλουέτα συμπλήρωσε ιδανικά την εμφάνιση της στο σινεμά.

Snapinsta.app_421708675_372068012238791_7125088159608913461_n_1080.jpg

Photo: Instagram/@tasoslekkas

Ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια, διακριτικά κοσμήματα και το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν ήταν οι πινελιές, που έβαλαν ένα ακόμη πιο προσωπικό στοιχείο στο outfit. Αυτός είναι λοιπόν ο τρόπος να φορέσετε μέσα στο χειμώνα την καμπαρντίνα σας. Με ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα.

Snapinsta.app_422089389_922604479276271_7540672265880901264_n_1080.jpg

Photo: Instagram/@tasoslekkas