Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο βραδινό σύνολο με ανατρεπτικό puffer jacket

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο βραδινό σύνολο με ανατρεπτικό puffer jacket

Είναι η τέλεια επιλογή για τις βραδινές μας εξόδους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πολλές millennials που να βγαίνουν έξω το βράδυ μέσα στο χειμώνα. Λίγο το Netflix, λίγο το αγαπημένο σου comfort food που είναι σε προσφορά στο ντελίβερι, λίγο και το κρύο και κάπως έτσι έχουμε εγκαταλείψει ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας μας να το περνάμε στο σπίτι. Από προσωπική εμπειρία βέβαια θα σου πω ότι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και το ότι δεν ξέρουμε τι να βάλουμε, όταν θέλουμε να βγούμε έξω βράδυ μέσα στο χειμώνα. Τα χοντρά ρούχα μας φαίνονται αταίριαστα για μια βραδινή έξοδο και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δίκιο.

https://www.instagram.com/reel/C0ThG4gIn8Z/

Ωστόσο, η Υβόννη Μπόσνιακ είναι εδώ σήμερα για να μας αποδείξει ότι έχουμε λάθος και να μας δώσει έμπνευση μέσα από την τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινή της έξοδο μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο, στο κέντρο όπου εμφανίζεται η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλα. Είναι ένα απλό και άνετο look, που έκλεψε όμως τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Εξάλλου η Υβόννη είναι η απόλυτη expert του minimal chic style.

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε το teddy coat της -Είναι η πιο cozy επιλογή των ημερών

H Υβόννη Μπόσνιακ με puffer jacket σε βραδινή έξοδο.

2037_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_2412024.jpg

Photo: NPD Photo Agency

Η αγάπη της Υβόννης για το μαύρο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς, αν μπει για λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα περισσότερα επίσημα και όχι μόνο outfits της Υβόννης είναι ολόμαυρα και η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα και τα μάτια της. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην την επιλέξει και για ένα άκρως χειμερινό και ζεστό night out look.

yvonni_bosniak-(11).jpg
yvonni_bosniak-(2).jpg

Έτσι, λοιπόν, η Υβόννη ήταν η πιο κομψή παρουσία της βραδιάς, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, όπου διασκέδασαν. Επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια, tailored γραμμή που κάλυπτε εντελώς τα παπούτσια της. Μαύρες pointed μπότες, δερμάτινα γάντια και clutch και ένα κοντό duvet jacket, ένα φουσκωτό μπουφάν δηλαδή που μοιάζει με πάπλωμα. Το έκλεισε έξυπνα σταυρωτά και τα διακόσμησε με μια μαύρη, φαρδιά ζώνη από πάνω που τόνισε τη μέση και έκανε αμέσως το όλο look πιο επίσημο.

Ένα έξυπνο σύνολο, που είναι σίγουρα όσο ζεστό φαίνεται.