Λευκό πουκάμισο: Τα καλύτερα outfits για να δεις με άλλο μάτι ένα κλασικό essential

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό πουκάμισο: Τα καλύτερα outfits για να δεις με άλλο μάτι ένα κλασικό essential

Όταν δεν έχεις άλλη επιλογή go classic! 

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Απίστευτο κλισέ και όμως πέρα για πέρα αληθινό σε σχέση με την όλη κατάσταση μέσα στην οποία ζούμε. Και αυτός ο ασταμάτητος τρόπος με τον οποίο τρέχουν τα πράγματα στο feed μου άλλαξε για πάντα και το πώς λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο της μόδας. Από τη μία έχουμε τον εκδημοκρατισμό μιας εντελώς ελιτίστικης τάξης, η οποία ανέδειξε νέα ταλέντα που λάτρεψε το κοινό μέσα από τα social media (βλέπε την περίπτωση του Jacquemus) και από την άλλη έχουμε ένα εντελώς μπερδεμένο κοινό, που δεν μπορεί να επεξεργαστεί έναν τόσο μεγάλο όγκο τάσεων.

shirt-(11).jpg

Και αυτό γιατί τα micro trends και τα girl aesthetics του Tik Tok τρέχουν με μία τόσο μεγάλη ταχύτητα, που ειλικρινά ακόμα και μία fashion editor -δηλαδή εγώ- πολλές αδυνατεί να τα παρακολουθήσει. Πόσο μάλλον να τα ακολουθήσει στο επίπεδο του styling. Η κούραση να βάλεις την οποιαδήποτε προσπάθεια στο δικό σου, προσωπικό outfit of the day είναι για πολλές γυναίκες πραγματικότητα, την οποία δεν μπορεί να αλλάξει κανένα how to βιντεάκι και κανένα shopping haul στο κινητό μας. Οπότε όταν έχεις φτάσει στο αδιέξοδο, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις στην αρχή. Στις ρίζες σου, δηλαδή στα basics.

Copenhagen-str-F24-0285.jpg

Kαι ένα από τα basics τα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά αυτό το μήνα είναι το λευκό μας πουκάμισο, το απόλυτο classic της γυναικείας αλλά και της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Δεν υπάρχει κανένα σύνολο που να μην μπορεί να συνδυαστεί με ένα ωραίο λευκό πουκάμισο, ειδικά τώρα που το preppy style έχει γίνει και πάλι ένα από τα πιο επίκαιρα trends του χειμώνα. Γραβάτες και κορδέλες, πλισέ φούστες, maxi office παλτό, υφασμάτινα παντελόνια, γιλέκα, σακάκια και φιόγκοι είναι μόνο κάποια από τα items που μπορούν να συμπληρώσουν το λευκό σου πουκάμισο και να σε κάνουν να το δεις σαν ένα ολοκαίνουργιο item, που μόλις μπήκε στη συλλογή σου.

Copenhagen-str-F24-0345.jpg

Οι 4 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να φορέσεις από τώρα

6 outfits με λευκό πουκάμισο από την CFW: