Οι 4 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να φορέσεις από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 4 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να φορέσεις από τώρα

Τέσσερα ιδιαίτερα trends που αξίζει να δοκιμάσεις το Φεβρουάριο.

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης συνεχίζεται με τα όλα τα αγαπημένα scandinavian brands να παρουσιάζουν τα shows τους στην πρωτεύουσα της Δανίας και μία από τις πιο cool fashion πρωτεύουσες των τελευταίων ετών. Είναι γεγονός ότι η Κοπεγχάγη και όλοι οι οίκοι και τα brands που έγιναν γνωστά τα τελευταία χρόνια έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο DNA και είναι αυτό ακριβώς που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Vibskov-F24-080.jpg

Henrik Vibskov

Vibskov-F24-049.jpg

Henrik Vibskov

Εχθές τη σειρά τους είχαν τα shows ων HenriK Vibskov και Stine Goya, δύο πολύ αγαπημένων designers της εγχώριας και διεθνούς σκηνής, που παρουσίασαν τις FW24 συλλογές τους. Εκεί ξεχωρίσαμε τέσσερις υπέροχες winter τάσεις, τις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα και να ανανεώσεις τα χειμερινά σου looks στην πόλη.

stine_goya-(1).jpg

Stine Goya

stine_goya-(4).jpg

Stine Goya

Τα τεράστια μανίκια της Bella Baxter είναι το νέο it thing της μόδας και ένα σημάδι των καιρών μας

Oι 4 τάσεις που ξεχώρισαν στα χθεσινά catwalks:

Καμπαρντίνα: Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πανωφόρια του scandinavian chic και συνηθίζουν να το συνδυάζουν με πολλούς τρόπους. Τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής με πολλά αγαπημένα μας brands να δημιουργούν πολλές νέες εκδοχές της, όπως είναι οι δερμάτινες καμπαρντίνες και τα περίτεχνα πατρόν. Φόρεσέ τη τώρα σε layering ή την άνοιξη με ένα ωραίο casual look.

Φουσκωτά μανίκια: Το case study Bella Baxter συνεχίζει να απασχολεί τη μόδα, με όλους σχεδόν τους οίκους να παρουσιάζουν puffy μανίκια. Οι Δανοί designers τα τοποθέτησαν σε jackets και σακάκια. Εμείς μπορούμε να υιοθετήσουμε την τάση όπως μας αρέσει και ταιριάζει στην αισθητική μας.

Το κασκόλ αλλιώς: Το street style της Κοπεγχάγης είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την τάση των τεράστιων κασκόλ που βλέπουμε πλέον παντού, με τα σχέδια των Acne Studios και Ganni να είναι τα αγαπημένα μας. Φέτος μπορούμε να δοκιμάσουμε να τα δέσουμε πιο ιδιαίτερα στο λαιμό και τους ώμους μας ή να χρησιμοποιήσουμε ένα πουλόβερ αντί για κασκόλ.

Μπροκάρ: Ένα ύφασμα που είχαμε να δούμε χρόνια, εμφανίστηκε και πάλι στα catwalks της Κοπεγχάγης με μία πιο ιδιαίτερη μορφή, πάντα σε σακάκια ή παλτό. Είναι μία πολύ ωραία επιλογή για όποιον ψάχνει ένα statement πανωφόρι με vintage αισθητική.