Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τα δύο μπουφάν που θα φορέσεις τώρα με το τζιν παντελόνι

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τα δύο μπουφάν που θα φορέσεις τώρα με το τζιν παντελόνι

Θέλεις ένα jacket που να φοριέται πρωί και βράδυ; Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δύο προτάσεις για σένα. 

Είναι από τους πιο προσεγμένους λογαριασμούς του Instagram. Τουλάχιστον όταν μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα. Όμορφη, αστεία και πάντα stylish η Τόνια Σωτηροπούλου έχει ένα δικό της τρόπο να παρουσιάζει την καθημερινότητά της και να σχολιάζει την επικαιρότητα. Φέτος, έκανε έναν καταπληκτικό ρόλο στη σειρά The Milky Way, του Βασίλη Κεκάτου, ενώ η ίδια διατηρεί ακόμη τις σχέσεις της με το διεθνές κοινό και το χώρο της υποκριτικής. Αφού ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και Bond girl. Η Τόνια είναι μια γυναίκα με ένα ξεχωριστό στυλ και αυτό αφορά όχι μόνο την εμφάνισή της αλλά και όλες τις υπόλοιπες επιλογές της.

https://www.instagram.com/p/C2slZ7LIc7m/

Τελευταία, ρίχνοντας μας ματιά στο προφίλ της θα συνειδητοποιήσεις ότι έχει μια μεγάλη αδυναμία στα cozy, χειμερινά ρούχα και ειδικά τα πανωφόρια. Τα jackets, τα παλτό και τα μπουφάν πρωταγωνιστούν στα καθημερινά της σύνολα και εμείς ξεχωρίσαμε δύο αγαπημένα της πανωφόρια, τα οποία θα σου δώσουν έμπνευση για τα καθημερινά σου outfits με τζιν παντελόνι. Και όχι μόνο.

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο βραδινό σύνολο με ανατρεπτικό puffer jacket

Τα δύο statement πανωφόρια της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Να ξεκαθαρίσουμε και να πούμε ότι μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά πανωφόρια, με εντελώς διαφορετική αισθητικά. Και τα δύο όμως τα έχει φορέσει ο ίδιος άνθρωπος με μεγάλη επιτυχία και μέσα από αυτό θα πρέπει να μάθεις και εσύ να δέχεσαι τις νέες προκλίσεις στο στυλ σου και να πειραματίζεσαι. Το πρώτο είναι ένα bomber, κολεγιακό jacket, που οι fashion insiders το αποκαλούν διαφορετικά και varsity jacket. Ξεκινώντας από τα μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής, έγινε το αγαπημένο μπουφάν της πριγκίπισσας Diana και τώρα είναι η καλύτερη επιλογή για τα τζιν παντελόνια μας. Η Τόνια επέλεξε ένα μαύρο item με δερμάτινα μανίκια και λάστιχα στα τελειώματα.

https://www.instagram.com/p/C2pLvQKIBnb/

Η δεύτερη επιλογή της είναι όπως είπαμε εντελώς διαφορετική. Και μιλάμε για ένα κοντό γούνινο παλτό, με στρογγυλούς γιακάδες και μεγάλα κουμπιά. Σε neutral beige απόχρωση είναι ένα cozy πανωφόρι, που η Τόνια το συνδύασε με ένα απλό τζιν παντελόνι και ένα γκρι πουλόβερ από μέσα.

tonia-sotiropoulou-(6).jpg

Photo: Instagram/@toniasotiropoulou