Shoe trends: Τα 5 χειμωρινά ζευγάρια που ξεχώρισαν στους δρόμους της Κοπεγχάγης -Εκτός από μπότες

Ναταλία Κατσακιώρη
Shoe trends: Τα 5 χειμωρινά ζευγάρια που ξεχώρισαν στους δρόμους της Κοπεγχάγης -Εκτός από μπότες

Τα περισσότερα από αυτά είναι flats. 

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο η μόδα έχει αλλάξει και έχει έρθει κοντά σε αυτό που έχουν πλέον πραγματικά ανάγκη οι γυναίκες σήμερα. Στυλ και παράλληλα άνεση. Γιατί καμία μας δεν θέλει να νιώσει ξανά στην πράξη το «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος;»,ένα από τα πλέον σεξιστικά στοιχεία της όλης κουλτούρας ομορφιάς των προηγούμενων δεκαετιών. Και η απελευθέρωση στο κομμάτι των παπουτσιών είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία της ντουλάπας μας, στην οποία είδαμε να μπαίνουν τα sneakers και τα flats, αφήνοντας για λίγο τα ψηλοτάκουνα σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι, λοιπόν, φέτος το χειμώνα θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις βόλτες μας με τα πιο άνετα ζευγάρια, που έχεις φανταστεί. Το street style από τη fashion week της Κοπεγχάγης έχει αναδείξει πέντε βασικά trends, με τα οποία αξίζει να πειραματιστείς και εσύ και να τα προσθέσεις στις αγορές του μήνα.

H Jeanne Damas μόλις φόρεσε το πιο αγαπημένο πανωφόρι όλων των Γαλλίδων

Τα 5 shoe trends του χειμώνα.

Mary Janes: Είναι η πιο εύκολη και άνετη εναλλακτική στις γόβες. Γιατί στην πραγματικότητα μιλάμε όντως για ένα ζευγάρι pumps, τα οποία όμως έχουν μικρά χαριτωμένες μπαρέτες, δηλαδή λουράκια και χαμηλό, χοντρό τακούνι, που τα κάνει κατάλληλα για τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη. Το κόκκινο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα της σεζόν.

shoes_trends_winter-(8).jpg
shoes_trends_winter-(7).jpg

Clogs: Στο street style της χώρας μας νομίζω ότι μέσα στο χειμώνα δεν πήραν ποτέ τη θέση που τους αξίζει. Και μιλάμε για ένα από τα πιο άνετα ζευγάρια, που μπορείς να φορέσεις εύκολα αντί για sneakers. Τώρα όμως που οι κάλτσες και τα χοντρά καλσόν είναι τάση δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην τα δοκιμάσεις.

shoes_trends_winter-(3).jpg
shoes_trends_winter-(5).jpg

Outdoor sneakers: Είναι σχεδόν το μόνο σχέδιο σε sneaker που μπορείς να φορέσεις μέσα στο κρύο και τη βροχή. Τα scandi girls είναι η καλύτερη έμπνευση για να δεις πώς μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα αξιοποιήσεις.

shoes_trends_winter-(2).jpg
shoes_trends_winter-(4).jpg

Loafers: Είναι η κλασική επιλογή που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα πλέον. Είτε στη slim εκδοχή τους, είτε στην chunky, είναι ένα ζευγάρι που αυτόματα προσθέτει κομψότητα ακόμα και στο απλό σου τζιν παντελόνι.

shoes_trends_winter-(11).jpg
shoes_trends_winter-(6).jpg

Sling backs: Τα παπούτσια μανία των fashion lovers εννοείται ότι έχουν αγαπηθεί με το χαμηλό, kitten τακούνι του. Είναι η καλύτερη εναλλακτική για το πρωινό σου office style, αν θέλεις κάτι που θα σου δώσει extra πόντους, αλλά θα είναι super ευκολοφόρετο.

shoes_trends_winter-(9).jpg
shoes_trends_winter-(10).jpg