Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου συμφωνούν: Αυτό θα είναι το χρώμα στα τζιν της άνοιξης

Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου συμφωνούν: Αυτό θα είναι το χρώμα στα τζιν της άνοιξης

Και δεν είναι το κλασικό μπλε.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπά το τζιν, σε κάθε εκδοχή του. Είτε μιλάμε για ένα ωραίο τζιν παντελόνι, είτε για μία φούστα, είτε για ένα jacket, είτε ακόμη και για μια ολόσωμη φόρμα. Είναι casual, μπορεί να αναβαθμιστεί πολύ εύκολα σε chic και είναι απίστευτα άνετο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, που έχει γίνει πλέον αποδεκτό σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το dress code, βλέπουμε όλο και πιο συχνά μπροστά μας εντυπωσιακά total denim looks. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που της αρέσει να φοράει πολύ συχνά και ανατρεπτικά το τζιν στα σύνολά της.

https://www.instagram.com/p/C2KFgIkorea/

Και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρει και πολλά stylish denim αξεσουάρ για να συνδυάσει μαζί με ένα look της. Στην ίδια λογική κινείται και η Φαίη Σκορδά, η οποία λατρεύει το τζιν παντελόνι της και τη βλέπουμε να το προτιμάει συχνά στις off duty εμφανίσεις της. Αλλά κατά καιρούς έχει κάνει εξίσου εντυπωσιακά denim outfits στην εκπομπή της.

https://www.instagram.com/p/C2P4lrhNT34/

Dinner night out! 6 φανταστικά σύνολα για την έξοδο της Παρασκευής

Την άνοιξη τα τζιν μας δεν θα είναι μόνο μπλε.

Τις τελευταίες σεζόν το τζιν έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά στις τάσεις της μόδας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα των σχεδιαστών και των fashion insiders. Και αυτό φυσικά μας έχει προσφέρει και νέες τάσεις, που ξεπερνούν το κλασικό μπλε τζιν παντελόνι μας. Για την ακρίβεια το χρώμα της άνοιξης του 2024 θα είναι άλλο. Το σκούρο γκρι. Το γκρι είναι μια απόχρωση που έπαιξε παλιότερα στα denim items της γυναικείας γκαρνταρόμπας και κάπως έτσι επανέρχεται δυναμικά και φέτος. Δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις; Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε ήδη την τάση συνδυάζοντας μια maxi, denim φούστα σε στενή γραμμή με ένα off shoulder top μαρινιέρα και μια μεγάλη, μαύρη ζώνη.

Από την άλλη έχουμε και τη Φαίη Σκορδά που φόρεσε ένα γκρι wide leg παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα ρομαντικό πλεκτό με λευκό γιακά. Τα μαύρα flats συμπλήρωσαν ιδανικά το όλο outfit.

https://www.instagram.com/p/C3C5Nuvtkp_/