Χριστίνα Μπόμπα: Η δερμάτινη καμπαρντίνα της είναι το fashion item του μήνα -3 επιλογές για σένα

Χριστίνα Μπόμπα: Η δερμάτινη καμπαρντίνα της είναι το fashion item του μήνα -3 επιλογές για σένα

Είναι η must αγορά της άνοιξης.

Οι περισσότεροι κάναμε μία μικρή εκδρομή στη φύση για να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα και κάπως έτσι κλείσαμε στις περισσότερες περιπτώσεις τις πιθανότητές μας να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι πριν το Πάσχα. Βέβαια, για τη Χριστίνα Μπόμπα, που είναι μια γεννημένη traveler τίποτα δεν τελείωσε στην εξόρμησή της μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες της για το πέταγμα του αετού. Σε ένα από τα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και μετά από λίγες μέρες την είδαμε στους δρόμους του Düsseldorf και θέλησε φυσικά να μοιραστεί μαζί μας τις εικόνες από αυτή την πανέμορφη πόλη της Γερμανίας.

https://www.instagram.com/p/C4qie67qPpY/

Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με το τέλειο travel look -Το ανοιξιάτικο jacket που επέλεξε

Εκτός από traveler όμως η Χριστίνα Μπόμπα είναι και style icon με τις ακολούθους της στα social media να ρωτάνε πάντα για τα σύνολα που φοράει στις εμφανίσεις της, είτε αυτές είναι ένα επίσημο κάλεσμα, είτε ένα απλό casual outfit μέσα στην καθημερινότητά της. Στο ταξίδι της στο Düsseldorf επέλεξε να μας εντυπωσιάσει με το πανωφόρι της, που ακολουθεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης.

Η δερμάτινη καμπαρντίνα ξανά στο προσκήνιο.

Την αδυναμία της στα δερμάτινα jackets σίγουρα την έχεις αντιληφθεί, αν παρακολουθείς λίγο το στυλ της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Χριστίνα στα social media. Για αυτό τα ταξίδι της, λοιπόν, αποφάσισε να βάλει μέσα στη βαλίτσα της ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια της σεζόν. Τη δερμάτινη καμπαρντίνα. Εννοείται ότι οι καμπαρντίνες είναι από τα διαχρονικά σχέδια στα πανωφόρια της άνοιξης και σίγουρα έχεις μία στη ντουλάπα σου ήδη.

chris_mpo-(9).jpg

Η Χριστίνα, όμως, πήγε το trend ένα βήμα παραπέρα και φόρεσε μια δερμάτινη καμπαρντίνα σε ιδιαίτερο tie dye απόχρωση του πράσινου. Εντυπωσιακά μεγάλα πέτα, ασορτί κουμπιά και ίσια boxy γραμμή: αυτά ήταν τα κύρια στοιχεία που έκαναν το συγκεκριμένο item να ξεχωρίσει, αν και το δέρμα είναι από μόνο του ένα υλικό που κάνει statement.

https://www.instagram.com/reel/C4vt2I6KDPc/

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

chris_mpo-(8).jpg
chris_mpo-(7).jpg

Eμείς ανακαλύψαμε τρία σχέδια σε δερμάτινες καμπαρντίνες, midi ή cropped που αξίζουν μια θέση στη wish list του μήνα.

Shop the look: