Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το essential που φοράει στο repeat όλες τις εποχές του χρόνου

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το essential που φοράει στο repeat όλες τις εποχές του χρόνου

Είναι το passe par tout που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.

Οι προηγούμενες μέρες ήταν εντελώς καλοκαιρινές. Και όλοι οργανώσαμε να κάνουμε κάτι και να ευχαριστηθούμε τον ήλιο. Είτε μείναμε στην πόλη, είτε πήγαμε μια μικρή εκδρομή, είτε απολαύσαμε απλώς το μπαλκόνι μας και το πρώτο ανοιξιάτικο καφεδάκι έξω στον ήλιο. Η Βίκυ Καγιά ήταν ανάμεσα σε αυτές που έκαναν τη γνωστή και αγαπημένη βόλτα στο κέντρο της πόλης, δηλαδή στην Ακρόπολη, αποφασίζοντας μάλιστα να ανέβει στον ιερό βράχο και να κάνει μια ξενάγηση με φίλους στον Παρθενώνα.

Τα 7 stylish παντελόνια που θα φορέσουμε την άνοιξη -Εκτός από τζιν

vicky_kaya-(8).jpg

Μαζί της σε αυτό τον περίπατο ήταν και τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολος, και μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους είδαμε όλους μαζί να απολαμβάνουν στη συνέχεια και τη βόλτα τους στον πεζόδρομο του Θησείου. Η Βίκυ είχε για άλλη μια φορά το τέλειο casual σύνολο με wide leg παντελόνι, t-shirt και sneakers, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει και το απαραίτητο jockey καπέλο της για τον ήλιο.

vicky_kaya-(7).jpg

Ξέρουμε εξάλλου ότι η Βίκυ έχει μια αδυναμία στα basics και έχει δημιουργήσει μία ντουλάπα αφιερωμένη στα essentials τα οποία πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της.

vicky_kaya-(6).jpg

Το ριγέ πουκάμισο είναι το αγαπημένο ανοιξιάτικο essential της Βίκυς Καγιά.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες η Βίκυ έκανε το απόλυτο casual chic σύνολο για το γραφείο και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αλλά και για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα baggy denim παντελόνι σε ανοιχτό γκρι χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα απλό t-shirt και ένα μαύρο bomber μπουφάν σε κλασική γραμμή.

https://www.instagram.com/p/C5GQr6lohaA/

Αυτό που έκανε το look λίγο πιο ιδιαίτερο, του έδωσε χρώμα και μία πιο formal νότα είναι το ριγέ πουκάμισό της, στην πιο κλασική εκδοχή του, με το λευκό και το γαλάζιο να είναι οι δύο αποχρώσεις. Ένα τέτοιο printed πουκάμισο ανήκει στην κατηγορία των essentials, το οποίο πρέπει να βάλεις και εσύ στη ντουλάπα σου asap.

vicky_kaya-(13).jpg

Πάρε έμπνευση από τη Βίκυ Καγιά που το χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε της καθημερινό σύνολο, και το χειμώνα και την άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο.

vicky_kaya-(2).jpg

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει δύο total white looks για πρωί και βράδυ -Το λευκό πρωταγωνιστεί

Shop the look: