Η Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό κοστούμι και statement γόβες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό κοστούμι και statement γόβες
Photo: NDP Photo Agency

Άλλη μια δυναμική εμφάνιση από την Τατιάνα Μπλάτνικ που λατρεύει το business style.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται ότι περνάει μια νέα φάση στη ζωή της. Γιατί πάντα όταν μια γυναίκα αλλάζει τον τρόπο που ντύνεται, σίγουρα βιώνει και κάποιες προσωπικές αλλαγές. Και πώς ακριβώς παρατηρήσαμε αυτή την αλλαγή; Αν παρακολουθείς το στυλ και τις εμφανίσεις της Τατιάνας Μπλάτνικ, θα ξέρεις ότι η ίδια αγαπά τις ανεπιτήδευτες, cool εμφανίσεις με bohemian πινελιές. Η βασική χρωματική παλέτα είναι αυτή που προτιμάει συνήθως με το μαύρο και το λευκό να είναι τα αγαπημένα της χρώματα, ενώ το καλοκαίρι συνηθίζει να ντύνεται με μπλε αποχρώσεις.

Sorry blue jeans! Το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή των fashion insiders

https://www.instagram.com/p/C4bD5RPtI8y/

Τελευταία, όμως, την είδαμε να υιοθετεί μία πιο business αισθητική με τα δυναμικά κοστούμια να πρωταγωνιστούν στις καθημερινές της εμφανίσεις. Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλα τα details για το κόκκινο κοστούμι της, μέσα στο οποίο ένιωσε πολύ πιο δυνατή όπως είπε και η ίδια. Το θέμα όμως με την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ότι κατάφερε στην πραγματικότητα να δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό office look, βάζοντας και τα στοιχεία της δικής της προσωπικής αισθητικής μέσα από τα αξεσουάρ της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει το δικό της manifest με ένα κόκκινο κοστούμι -Κι εμείς το ανακαλύψαμε

4901_TATIANA_BLATNIK_722024.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Τατιάνα επιστρέφει με λευκό κοστούμι την άνοιξη.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ απολαμβάνει συχνά τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, συνδυάζοντάς το με τις υποχρεώσεις το. Μόλις, λοιπόν, μπήκαμε στην άνοιξη η Τατιάνα Μπλάτνικ μπήκε αμέσως στο κλίμα της νέας σεζόν και εμφανίστηκε με ένα ακόμη αψεγάδιαστο office look με κοστούμι, αλλά αυτή τη φορά σε total white απόχρωση.

tatiana_blatnik-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το σακάκι της ήταν σε κλασσική tailored γραμμή, ενώ το παντελόνι της είχε ψηλή μέση και ελαφρύ flared τελείωμα, ενώ το cropped μήκος το φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ιταλική αισθητική. Η ίδια έσπασε το ολόλευκο σύνολο με ένα δερμάτινο clucth σε ανοιχτό καμηλό δέρμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες animal printed γόβες, που ήταν πράγματο έκπληξη γιατί η Τατιάνα δεν συνηθίζει να φοράει ψηλοτάκουνα μέσα στην ημέρα.

Το λευκό κοστούμι είναι μια επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για τη ντουλάπα μας και μην ξεχνάς πως ένα γιλέκο της ίδιας αισθητικής είναι πάντα μια ωραία ιδέα για να μετατρέψεις το κοστούμι σου σε 3 pieces set.

Shop the look: