5+1 casual outfits για να ανανεώσεις τα slim sneakers που φόρεσες το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 casual outfits για να ανανεώσεις τα slim sneakers που φόρεσες το χειμώνα

Τα viral sneakers του 2024 μπαίνουν δυναμικά στη νέα σεζόν.

Είναι τα πιο fashionable sneakers των τελευταίων χρόνων και δεν υπάρχει fashion girl που να μην έχει ένα τουλάχιστον τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή του. Όλα ξεκίνησαν από το μεγάλο come back της old school αισθητικής στα sneakers, η οποία και επανέφερε όλα τα αγαπημένα σχέδια που φορούσαμε τη δεκατία του 1990. Φυσικά τα σχέδια της Adidas και Adidas Originals είναι αυτά που έχουν γίνει το απόλυτο must και τα βλέπεις κυριολεκτικά παντού αυτή τη στιγμή. Από το Instagram και Tik Tok feed σου μέχρι τους δρόμους της πόλης.

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

slim_sneakers-(7).jpg

Ξεκινήσαμε με τα Samba σε λευκό και μαύρο χρώμα, με το συγκεκριμένο μοντέλο της Adidas να γίνεται sold out σε όλο τον κόσμο για μήνες. Αμέσως μετά, όμως, και αφού έχουμε ήδη την basic χρωματική παλέτα σε ένα τουλάχιστον σχέδιο της ντουλάπας μας, κάπως νιώσαμε ότι δεν θέλουμε να φοράμε το ίδιο ακριβώς ζευγάρι που κυκλοφορεί παντού. Και κάπως έτσι ανακαλύψαμε και πάλι το χρώμα! Ροζ, μπορντό, γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο και σκούρο καφέ της σοκολάτας είναι οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο street style.

https://www.instagram.com/reel/CwmdPOotbcS/

slim sneakers αγαπήθηκαν τόσο πολύ, ακριβώς επειδή ο κομψός σχεδιασμός τους ήρθε σε αντίθεση με όλα τα ugly sneakers που φορέσαμε μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Οπότε ακόμα και όλες εκείνες οι γυναίκες που ήταν αρχικά αντίθετες με το να φοράνε sneakers παντού, όπως για παράδειγμα στο γραφείο τους ή σε μια βραδινή έξοδο με φίλους, βρέθηκαν τελικά με έναν νέο σύμμαχο, που κέρδισε επάξια μια θέση στη ντουλάπα τους και την καθημερινότητά τους.

slim_sneakers-(6).jpg

Όπως, όμως, γίνεται με το κάθετι που γίνεται trend τα τελευταία χρόνια, τα slim sneakers είναι μία από τις τάσεις που φορέθηκε τόσο πολύ μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα που μας πέρασε, που οι περισσότερες είμαστε σε μια αμηχανία για το πώς κάνουμε τη μετάβαση στην ανοιξιάτικη σεζόν μαζί τους.

slim_sneakers-(3).jpg

Εμείς έχουμε 6 super cute σύνολα για να πάρεις έμπνευση μέσα στον Απρίλιο.

H Kendall Jenner συνεχίζει την παράδοση του πιο stylish Easter dress

5+1 looks με slim sneakers: