Sorry blue jeans! Το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή των fashion insiders

Ναταλία Κατσακιώρη
Sorry blue jeans! Το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή των fashion insiders

Είναι το item που βλέπεις παντού στο feed σου. 

Οι αντιθέσεις στη μόδα είναι το στοιχείο που την κάνει τόσο μοναδική. Αφήνοντας πίσω μας το 2023, μπήκαμε στη νέα χρονιά πριν λίγους μήνες με το quiet luxury να είναι η νούμερο ένα τάση που είδαμε τόσο στις δρόμους της πόλης, όσο και στα fashion weeks του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Οι περισσότεροι οίκοι μόδας ακολούθησαν τις επιταγές του παγκόσμιου κοινού, που έχει στραφεί στα διαχρονικά all time classics. Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτή τη μανία με τα basics έχει ξεχωρίσει και ένα παντελόνι- πυροτέχνημα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ήσυχη πολυτέλεια. Το animal print παντελόνι ή αλλιώς λεοπάρ.

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

leopard-pants-(1).jpg

Λεοπάρ παντελόνι: το νέο basic;

Αν ρίξεις μια ματιά στο feed σου στα social media, θα διαπιστώσεις ότι πολλές από τις αγαπημένες σου fashionistas έχουν ήδη βάλει ένα λεοπάρ παντελόνι στη συλλογή σου και είπαν προσωρινά αντίο στο μαύρο παντελόνι που φορέσαμε μέσα στο χειμώνα. Και κάπου εδώ αρχίσαν οι γνωστές διαφωνίες μεταξύ των experts και των editors για το κατά πόσο είναι το λεοπάρ παντελόνι μέρος της basic ντουλάπας μας.

leopard-pants-(3).jpg

Εγώ θα σου πω ότι είναι. Γιατί μιλάμε για ένα διαχρονικό, κλασικό print που είναι συνυφασμένο με τη θηλυκότητα και επανέρχεται πάντα στο προσκήνιο μέσα στα χρόνια. Οπότε αν επενδύσεις τώρα σε ένα animal printed παντελόνι, θα έχεις αυτόματα ένα ρούχο που θα φοράς για χρόνια.

animal-printed-(5).jpg

To βάρος τώρα μεταφέρεται αυτόματα στο κομμάτι του styling και υπάρχουν δύο δρόμοι να ακολουθήσεις. Ή θα κάνεις το νέο σου λεοπάρ παντελόνι μέρος του quiet luxury με ένα γκρι, μαύρο, μπλε, μπεζ ή λευκό top και κάποιο αντίστοιχο jacket ή θα κάνεις μία statement εμφάνιση και θα τολμήσεις το mix print (με ένα ωραίο vichy καρό για παράδειγμα) ή κάποιο έντονο χρώμα. Το κόκκινο και το bold πράσινο είναι τα επικρατέστερα.

animal-printed-(1).jpg

Έχεις συνέντευξη για δουλειά; 15 looks που θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση

Βρες τη γραμμή που σου ταιριάζει και επένδυσε στο νέο σου all time classic παντελόνι. Το denim και το βαμβάκι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Πάρε έμπνευση από την παρακάτω gallery.