Ένα σακάκι 3 τρόποι να το συνδυάσεις -Η Ευγενία Δημητροπούλου βρήκε το δικό της passe par tout

Ένα σακάκι 3 τρόποι να το συνδυάσεις -Η Ευγενία Δημητροπούλου βρήκε το δικό της passe par tout

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Το σακάκι που φοράει στο repeat όλο το χρόνο.

Πόσες φορές δεν έχουμε πει ότι αξίζει να αγοράζεις ποιοτικά ρούχα από ελληνικά ή ξένα brands; Γιατί όπως καταλαβαίνεις ένα καλοραμμένο item, με υλικά ποιότητας και προσεγμένο design δεν χάνει την αξία του, όσο διάστημα και αν περάσει, όποιες και αν είναι οι τάσεις της κάθε σεζόν. Τα διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για τη ντουλάπα σου και αυτόν τον κανόνα τον ακολουθούν όλες εκείνες οι stylish γυναίκες που βλέπεις στους δρόμους της πόλης.

Ανάμεσά τους και η Ευγενία Δημητροπούλου, ένα από τα πιο φωτεινά πρόσωπα της εγχώριας υποκριτικής σκηνής, που ξεχωρίζει πάντα με τις εμφανίσεις της χωρίς να είναι όμως ποτέ υπερβολική.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό κοστούμι και statement γόβες

TOM_1106.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Ευγενία Δημητροπούλου αγαπά το χρώμα και φροντίζει πάντα να βάζει κάποιες bold colorful νότες στα σύνολά της, είτε μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ της είτε μέσα από το μακιγιάζ της αφού το κόκκινο κραγιόν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα signature στοιχεία της.

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρήκε το δικό της σακάκι passe par tout.

Όπως κάθε γυναίκα έτσι και η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και της μικρής οθόνης έχει ανακαλύψει ένα σακάκι που φοράει στο repeat όλο το χρόνο, καταφέρνοντας κάθε φορά να το συνδυάζει πρωτότυπα και διαφορετικά. Όλες μας έχουμε τα δικά μας αγαπημένα ρούχα, αυτά που θέλουμε να φοράμε ξανά και ξανά, γιατί μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Η Ευγενία έχει καταλήξει σε ένα oversized σακάκι σε bold φούξια απόχρωση.

IMG_9347.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Την έχουμε δει να το φοράει με total black σύνολα, όπως και αυτό με το οποίο την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, το οποίο η ίδια συμπλήρωσε με statement animal printed γόβες. Το ίδιο ακριβώς blazer είχε διαλέξει και για μία ακόμη δημόσια εμφάνισή της μόνο που αυτή τη φορά το έκανε πιο boho με ένα λευκό πουκάμισο με κεντήματα και motifs.

IMG_0234.jpg

Photo: NDP Photo Agency

IMG_0238.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Ευγενία έχει ωστόσο φορέσει το ίδιο σακάκι και ως κοστούμι με το matching παντελόνι του, φροντίζοντας πάντα να το συνδυάζει με ουδέτερα αξεσουάρ σε μαύρο.

Sorry blue jeans! Το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή των fashion insiders

TOM_9615.jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com
TOM_9620.jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Eίναι ένα item από τη συλλογή του ελληνικού brand Karavan Clothing και μπορείς να το βρεις και εσύ στο παρακάτω link.

Shop the look: