Η Zendaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την πιο καλοκαιρινή απόχρωση στα μαλλιά της

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Zendaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την πιο καλοκαιρινή απόχρωση στα μαλλιά της

(Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Αυτή η απόχρωση κολακεύει τέλεια τις σταρένιες επιδερμίδες. 

Η 27χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης star στο κόκκινο χαλί. Η Zendaya, τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως fashion & beauty icon. Ως beauty addicts, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε!

Girl Crush: Το beauty trick της Lana Del Rey για ζουμερά χείλη και καλοσχηματισμένο eyeliner

Οι εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Μία από αυτές που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το κουστούμι με την υπογραφή του οίκου Mugler, που φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Part Two». Η τολμηρή της εμφάνιση στο red carpet στην πραγματικότητα μας μετέφερε στο 1995, αφού η ηθοποιός φόρεσε το αυθεντικό κοστούμι -πρόκειται για μία ολόσωμη φόρμα η οποία την έκανε να μοιάζει με ρομπότ- Mugler, της Fall Winter συλλογής του 1995-96.

zendaya-(1).jpg

Η Zendaya με baby lights

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Πριν λίγες μέρες, η Zendaya εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Challengers στο Σίδνεϊ, φορώντας ένα πράσινο μάξι φόρεμα και με έχοντας τα μαλλιά πιασμένα με έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Αυτό που προσέξαμε είναι ότι ανάμεσα στις τούφες ξεπηδούσαν διακριτικά baby lights, τα οποία φώτιζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Peach makeup: Πώς θα πετύχεις ζουμερά ροδακινί χείλη και ζεστά ροζ eye looks την άνοιξη

https://www.instagram.com/reel/C5HXEy-Sknu/

Το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

Η νεαρή ηθοποιός όμως δεν έμεινε σε αυτή τη μικρή αλλαγή. Η Zendaya, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τελείως τη σοκολατένια απόχρωση των μαλλιών της και να γίνει ξανθιά. Στο 2ο red carpet της ταινίας Challengers στο Σίδνεϊ περπάτησε, έχοντας τα μαλλιά της μακριά και ξανθά.

Το νέο hair look είναι μία ζεστή, ξανθή απόχρωση που κολακεύει τέλεια τη bronzer επιδερμίδα της. Τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι, ενώ τα είχε πίσω από τα αυτιά και τους ώμους για να φαίνονται τα Bulgari κοσμήματα που φορούσε. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις, με ένα απαλό καφέ smokey eyes που τόνιζε το βλέμμα της. Όλο το beauty looks, της φωτίζονταν ακόμα περισσότερο από το λευκό, στράπλες φόρεμα με τη μακριά ουρά του οίκου Louis Vuitton που επέλεξε να φορέσει.

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα manicure που θα ταιριάξουν τέλεια με όλα τα outfits σου

https://www.instagram.com/p/C5bqlznsxgA/

Η απόχρωση που επέλεξε η Zendaya στα μαλλιά της είναι μία ωραία επιλογή για εσένα που θες να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου αυτή την εποχή. Σε περίπτωση που το υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, τα σαμπουάν που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις για περισσότερο καιρό ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σου. Ρίξε μία ματιά…

Αυτά είναι τα 4 χρώματα μαλλιών που θα δούμε παντού την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Snapinsta.app_436430104_18425393974034176_8083093310504250155_n_1080.jpg

@luxurylaw