Δέσποινα Βανδή: Σου δείχνει πώς να φορέσεις το crop top με τζιν παντελόνι

Δέσποινα Βανδή: Σου δείχνει πώς να φορέσεις το crop top με τζιν παντελόνι

Photo: NDP Photo Agency

Ένας συνδυασμός που θα αναδείξει έξυπνα τις καμπύλες του σώματός σου. 

Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις τη Δέσποινα Βανδή τελευταία με μια βαλίτσα στο χέρι είναι. Από τη μία το ρομαντικό ταξιδάκι με το Βασίλη Μπισμπίκη στο εξωτερικό, από την άλλη οι εμφανίσεις της στη Γερμανία μαζί με τον καλό της φίλο Αντώνη Ρέμο και το Δεσποινάκι έχει πάρει τα αεροδρόμια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια απουσίαζε μάλιστα από το Just The Two Of Us, το show του Alpha στο οποίο συμμετέχει εδώ και πολλές σεχόν ως κριτής μαζί μς τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ φέτος την τριάδα συμπλήρωσε και η Καίτη Γαρμπή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα που θα αντικαταστήσει τη floral midi skirt

https://www.instagram.com/p/C61MHfNs9P4/

Έτσι, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της η Δέσποινα επέστρεψε φυσικά στη βάση της και οι φωτογράφοι ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να απαθανατίσουν την άφιξή της. Σε χαλαρή διάθεση και πολύ ευγενική ως συνήθως η Δέσποινα πόζαρε για τους δημοσιογράφους και εμείς αμέσως προσέξαμε το υπέροχο outfit αεροδρομίου. Το travel style κρύβει μια ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω του και η Δέσποινα φαίνεται πως έχει μάθει καλά το μάθημά της, αν κρίνουμε από τα τελευταία travel looks που είδαμε πρόσφατα.

Cropped top και τζιν παντελόνι: Το χαλαρό combo που κολακεύει το γυναικείο σώμα.

Όταν ταξιδεύουμε είναι φυσικό να θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο άνετες και ανάλαφρες γίνεται. Το ίδιο φαίνεται να θέλει και η Δέσποινα Βανδή που εμφανίστηκε μέσα στις προηγούμενες μέρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ένα easy going ανοιξιάτικο σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα χαλαρό τζιν παντελόνι με κανονική μέση σε ανοιχτόχρωμο χακί.

despoina_vandi-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Δέσποινα το συνδύασε με ένα απλό λευκό t-shirt σε cropped γραμμή, χωρίς κανένα σχέδιο ή τύπωμα. Εννοείται ότι ολοκλήρωσε το outfit με sneakers και μία δερμάτινη, καστόρινη ζώνη σε camel απόχρωση. Τα αξεσουάρ της ήταν εξίσου απλά με τα μεγάλα pilot γυαλιά ηλίου της με το χρυσό σκελετό να ξεχωρίζουν.

despoina_vandi-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Μπορεί να θεωρείς ότι τα κοντά μπλουζάκια τέτοιου είδους απευθύνονται μόνο σε μία γυναίκα με πολύ αδύνατο σωματότυπο, αλλά στην πραγματικότητα όταν τα συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν κολακεύει πολύ τη μέση και τα πόδια σου.

despoina_vandi-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η μητρότητα άλλαξε τη Χριστίνα Κοντοβά που θέλει η κόρη της να διασκεδάζει μέσα από τη μόδα

Shop the look: