Κάννες 2024: Το κορυφαίο φεστιβάλ του καλοκαιριού έκανε πρεμιέρα με ένα λαμπερό κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Κάννες 2024: Το κορυφαίο φεστιβάλ του καλοκαιριού έκανε πρεμιέρα με ένα λαμπερό κόκκινο χαλί

(Photo by Daniel Cole/Invision/AP)

2024 Invision

Η Meryl Streep έκλεψε τις εντυπώσεις με δύο εμφανίσεις μίας σωστής star.

Ένα φεστιβάλ που όνειρο και όχι άλλο ένα φεστιβάλ κινηματογράφου που περιμένουμε να έρθει και να περάσει, συγκεντρώνοντας την προσοχή μας στους νικητές και τους ηττημένους της διαγωνιστικής διαδικασίας. Οι Κάννες είναι γαλλική ριβιέρα και θαλασσινή αύρα, είναι ένα κομψό κόκκινο χαλί και οι πιο elegant ταινίες που γίνονται σήμα κατατεθέν του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, είναι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί δίπλα στη θάλασσα. Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έκανε εχθές πρεμιέρα και η πρώτη του μέρα ήταν κιόλας άκρως λαμπερή με μία έναρξη στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί κορυφαίοι stars του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Οδηγός αγοράς: Το θρυλικό wrap dress κλείναι 50 χρόνια και έχουμε τα 10 καλύτερα σχέδια της σεζόν

France Cannes 2024

(Photo by Daniel Cole/Invision/AP)

NYINV

Οι Χρυσοί Φοίνικες βγήκαν από τις θήκες τους και είναι έτοιμοι να παραδοθούν στους μεγάλους νικητές. Ανάμεσα στις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών είναι και το Kinds of Kindness, το νέο δημιούργημα του Γιώργου Λάνθιμου με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών και στον πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά την Emma Stone. H πρώτη μέρα έναρξης του φεστιβάλ για το 2024 τα είχε όλα: συγκίνηση, λάμψη και ένα κόκκινο χαλί από όπου πέρασαν οι Meryl Streep και η Juliette Binoche.

AP24135356410716.jpg

Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις ξεκίνησαν, όμως, ήδη από το πρωί, πριν το κόκκινο χαλί της χθεσινής βραδιάς. Η Meryl Streep επέλεξε ένα ολόλευκο, tailored κοστούμι με ριγές πουκάμισο σε navy blue και λευκό, με την υπογραφή του Michael Kors. Το μεγάλο καπέλο της και οι ασημένιες γόβες της συμπλήρωσαν την εμφάνισή της.

France Cannes 2024 honorary Palme d'Or Photo Call

(Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

2024 Invision

Η Greta Gerwing είναι ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής και φρόντισε να κάνει την παρουσία της αισθητή ήδη με το πρώτο της Cannes look με ένα total outfit του John Galliano και του Maison Margiela, με ένα stripped φόρεμα και ψηλοτάκουνες tabi γόβες.

AP24135465855014.jpg

Προχωρώντας, όμως, προς το βράδυ και λίγο πριν ξεκινήσει η εναρκτήρια τελετή του φεστιβάλ, όλες οι κυρίες πέρασαν από το κόκκινο χαλί και πόζαραν μπροστά στους δεκάδες φωτογράφους που περίμεναν τα σημερινά τους looks. Το κόκκινο Courreges outfit της Juliette Binoche ήταν ένα από αυτά. Ακολουθούν οι κορυφαίες εμφανίσεις του red carpet.

France Cannes 2024 Awards Ceremony Red Carpet

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2024 Invision

Met Gala 2024: Το πιο εντυπωσιακό κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης γέμισε λάμψη και εξεζητημένα looks

Red carpet looks: