Μαύρο φόρεμα + πέδιλα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες

Μαύρο φόρεμα + πέδιλα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες

Είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Εσύ σε τι διάθεση είσαι; Η ζέστη των τελευταίων ημερών μας έχει ταξιδέψει προς καλοκαίρι μεριά, ακόμα και αν βρισκόμαστε ακόμη στον Μάιο. Το ίδιο φαίνεται να νιώθει και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία όπως φαίνεται πέρασε το Πάσχα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Το άλμπουμ με τι φωτογραφίες που ανέβασε είχε στιγμιότυπα από την οικογένεια και τους φίλους της στην παραλία, ενώ η ίδια ποζάρει σε selfies με τα πρώτα μαγιό του καλοκαιριού. Το bikini body της Κατερίνας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά της εγχώριας showbiz εξάλλου και εμείς αναμένουμε και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά της beach looks.

Αυτές είναι οι 5 πρώτες τάσεις στα πέδιλα για το καλοκαίρι του 2024

https://www.instagram.com/p/C6yjToao37a/

Αμέσως μετά το πρώτο «πασχαλινό» μπικίνι λοιπόν, η Κατερίνα έκανε άλλη μία ανάρτηση με ένα από τα αγαπημένα της item, ένα all over printed ολόσωμο μαγιό με χαμηλή πλάτη, που φοράει στο repeat κάθε καλοκαίρι. Έχοντας κατεβάσει ήδη τα καλοκαιρινά όπως φαίνεται, επιλέγει και τα πρώτα της βραδινά looks με άρωμα καλοκαιριού, αφού η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε από το επαγγελματικό της ταξίδι στην Κύπρο είχε το πιο sexy σύνολο με το μικρό μαύρο φόρεμα που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

katerina-papoutsaki-(1).jpg

Little black dress και πέδιλα: Το απόλυτο night out outfit.

Ας μην μιλήσουμε για άλλη μια φορά για την αξία του μικρού μαύρου φορέματος. Είναι το πιο θηλυκό και κλασικό φόρεμα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Και φυσικά θα πρέπει να έχεις παραπάνω από μία εκδοχές του στη διάθεσή σου, μιας και οι περιστάσεις που θα το χρησιμοποιήσεις είναι πολλές και διαφορετικές.

katerina-papoutsaki-(5).jpg

Η Κατερίνα λατρεύει το μαύρο όλο το χρόνο και έτσι την είδαμε με ένα mini cube dress με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και μικρές ασημένιες λεπτομέρειες στο μπούστο, που το κάνουν αυτόματα πιο boho και ανάλαφρο. Ένα πολύ απλό και minimal σχέδιο, που συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα επίσης πέδιλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε ένα ζευγάρι cage sandals με πολλά λουράκια και chunky, τρακτερωτό πάτο, ένα σχέδιο που ναι μεν μας δίνει αυτούς τους απαραίτητους extra πόντους, αλλά είναι απόλυτα άνετο για να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

katerina-papoutsaki-(4).jpg

Η Anne Hathaway φόρεσε στο κόκκινο χαλί Gap by Zac Posen και είναι το θέμα της ημέρας

Shop the look: