Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

Είναι το must set για μία βάφτιση.

Κάθε γυναίκα έχει χτίσει με τα χρόνια το δικό της προσωπικό στυλ. Ειδικά όταν μιλάμε για μία επώνυμη κυρία, η οποία φροντίζει προφανώς λίγο παραπάνω τις εμφανίσεις της. Όταν ακούς, λοιπόν, το όνομα Ζέτα Μακρυπούλια τι σου έρχεται στο μυαλό; Τα iconic ξανθά μαλλιά της, τα βραδινά σύνολα που έκανε όταν παρουσίαζε το «Dancing With The Stars» και τα casual chic looks με τα οποία τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στις οθόνες μας μέσα από το Ρουκ Ζουκ, ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ψηφίζει τζιν παντελόνι για την άνοιξη -3 σύνολα που έκανε για το Σαββατοκύριακο

https://www.instagram.com/p/C6tSqYEIBhN/

Το στυλ της Ζέτας, το οποίο εδώ και χρόνια επιμελείται ο στυλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, έχει πολλά αναμενόμενα στοιχεία, όπως την αγάπη της για τα τζιν, αλλά και πολλά επίσης statement σύνολα με χρώμα και έντονη άποψη. Η Ζέτα φαίνεται να διασκεδάζει με την εμφάνισή της και να τολμάει να δοκιμάσει νέα πράγματα. Παρόλο που είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο δεν διστάζει να πειραματιστεί στυλιστικά με την εικόνα της. Τελευταία μάλιστα έχει δείξει μια αγάπη για τα έντονα χρώματα.

Φούξια κοστούμι: Είναι η καλύτερη επιλογή για καλεσμένη σε βάφτιση.

«Σας αρέσει το φούξια κοστούμι μου;» ρώτησε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της πρόσφατης ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί την είδαμε να ποζάρει με ένα total φούξια outfit με σακάκι και παντελόνι φυσικά. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, είχα φορέσει ένα αντίστοιχο outfit με φούξια κοστούμι στην εκπομπή της.

https://www.instagram.com/p/C11wsVzoI_L/

Το συγκεκριμένο κοστούμι της παρακάτω φωτογραφίας έχει ένα βαθύ φούξια χρώμα, κοντά στο magenta, και τονίζει έξυπνα το πάνω μέρος του γυναικείου σώματος με τους δυνατούς του ώμους και το σταυρωτό του κούμπωμα. Το παντελόνι είναι σε wide leg γραμμή, ενώ η Ζέτα έκανε την ανατροπή και το συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, fluo πέδιλα σε κίτρινο.

zeta_makrupoulia-(1).jpg

Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για σένα που είσαι καλεσμένη σε βάφτιση αυτή την περίοδο. Άνετο και εντυπωσιακό είναι ένα girl boss look που θα ξεχωρίσει.

zeta_makrupoulia-(2).jpg
zeta_makrupoulia-(3).jpg

Μαύρο φόρεμα + πέδιλα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες

Shop the look: