5 τάσεις στα shorts που αξίζει να γνωρίζεις από τώρα -Ποδαράκια έξω!

Ναταλία Κατσακιώρη
5 τάσεις στα shorts που αξίζει να γνωρίζεις από τώρα -Ποδαράκια έξω!
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Οι τάσεις στα σορτσάκια που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι.

Καλοκαιράκι. Αυτό είναι το δείγμα του καιρού μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και μπορώ να πω ότι οι περισσότερες χάσαμε κάπως την μπάλα. Γιατί η άστατη φύση του καιρού είναι αυτή που μας έχει κάνει να τρελαθούμε και να χάσουμε το στυλ μας αυτή την περίοδο. Μπερδεμένο layering, καλοκαιρινά μαζί με ανοιξιάτικα μαζί με ότι έχει ξεμείνει από τα χειμερινά μας, άβολο mix and match και τα σχετικά. Τώρα όμως που η ζέστη έγινε η σταθερά της καθημερινότητάς μας είναι η στιγμή να κάνουμε την πρώτη μας έρευνα γύρω από τις τάσεις του καλοκαιριού. Και όταν ο καιρός φτιάχνει το πρώτο πράγμα που θέλουμε να αποκαλύψουμε είναι τα πόδια μας.

H Bella Hadid πήγε Κάννες και συνεχίζει την «παράδοση» του πιο edgy red carpet look

Photo-shared-by-Tamara-Mory-on-September-10-2023-tagging-@tamaramory-@elisabethbento_-@realisationpar-and-@louloustudio_paris..jpg

Ένα από τα πιο γοητευτικά στοιχεία της γυναικείας σιλουέτας είναι τα πόδια εννοείται και καλό θα ήταν να μάθεις να τα τονίζεις όπως τους αγγίζει. Τα shorts, δηλαδή τα σορτσάκια, είναι το πρώτο κοντό item που κηρύσσει και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού και της ανάλαφρης διάθεσης της νέας σεζόν και το 2024 θα είναι πιο ενδιαφέροντα από ποτέ. Γιατί μέχρι και πέρυσι είχαμε σε μεγάλο βαθμό αντικαταστήσει τα σορτσάκια μας με τις mini φούστες και κάπως έτσι είχαμε περιοριστεί στο κλασικό denim σορτσάκι μας.

https://www.instagram.com/reel/C7BPPMMr6-i/

Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν η επιστροφή των 00s αυτή που έφερε στο προσκήνιο και πάλι τα σορτσάκια και αυτό γιατί τα Y2K girls προτιμούν την girly άνεση παρά μία mini φούστα μέσα στο καλοκαίρι τους. Και αυτό γιατί σίγουρα ένα shorts μπορεί να είναι παράλληλα παιχνιδιάρικο και sexy χωρίς να χάσει κάτι από την άνεση και το στυλ του. Αν επιλέξεις το σωστό σχέδιο, μπορείς μάλιστα να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Τα loose tailored σορτσάκια είναι η ιδανική εναλλακτική στα wide leg παντελόνια που φόραγες μέχρι στιγμής.

Paris-str-S23-0794.jpg

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 5 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι και αξίζει να δοκιμάσεις από τώρα. Το pyjama shorts είναι το δικό μου αγαπημένο μέχρι στιγμής.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της τάση για το φετινό καλοκαίρι που θα φορέσουμε στο γραφείο

Οι 5 τάσεις στα σορτσάκια της σεζόν του 2024: