Λεοπάρ φούστα: Είναι το hero piece της Φαίης Σκορδά

Λεοπάρ φούστα: Είναι το hero piece της Φαίης Σκορδά

Και το συνδύασε με δύο μαύρα items που έχεις σίγουρα και εσύ στη ντουλάπα σου. 

Όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι, τόσο εμείς αναζητούμε νέες εναλλακτικές για να απαντήσουμε στην κλασική ερώτηση, «τι θα βάλω σήμερα;». Τα πρωινά μας looks, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι και τα πιο δύσκολα, γιατί με αυτά τα ρούχα θα πάμε στο γραφείο και με τα ίδια θα συνεχίσουμε τις περισσότερες φορές τη μέρα μας, είτε βγούμε για ψώνια, είτε για early drinks με τους συναδέλφους. Αλλά πόση διάθεση έχεις εκείνη την ώρα να δημιουργήσεις εξαρχής ένα σύνολο, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της μέρας σου; Μάλλον ελάχιστη, όπως και εμείς, για αυτό θα πρέπει να αναζητήσεις και τα σωστά hero pieces.

Μαύρο φόρεμα + πέδιλα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες

https://www.instagram.com/p/C6Y5KPMtTGv/

Το herop piece, ή κομμάτι ήρωας, όπως το λέμε στα ελληνικά είναι εκείνο το ρούχο που μπορείς να συνδυάσεις με πολλά άλλα items της ντουλάπας σου και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακό με ότι και αν το φορέσεις. Η Φαίη Σκορδά, μία γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τι θα πει hero piece, έχει ανακαλύψει την απόλυτη φούστα του καλοκαιριού, που μπορείς να φορέσεις εννοείται από τώρα. Και τη συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η leopard skirt είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Είμαι σίγουρη ότι τώρα που ξεκινάει και επίσημα σε λίγες μέρες η καλοκαιρινή σεζόν, εσύ ξεκινάς την αναζήτηση της νέας σου go to φούστας. Είναι απόλυτα λογικό, γιατί όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο εμείς θέλουμε να βγάλουμε έξω τα ποδαράκια μας και τι καλύτερο από μία θηλυκή φούστα σε midi, ίσια γραμμή. Η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας προτείνει τη δική της αγαπημένη επιλογή για το καλοκαίρι του 2024.

Μιλάμε για την λεοπάρ midi φούστα, η οποία μετά το λεοπάρ παντελόνι που ήταν η απόλυτη τάση της άνοιξης, έρχεται για να πάρει τη θέση του. Η Φαίη επέλεξε μία ψηλόμεση εκδοχή με μικρό σκίσιμο μπροστά στα πόδια, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο off shoulder top με βολάν. Οι μαύρες γόβες της έγιναν το ιδανικό ζευγάρι που έδωσε μια office νότα στο όλο outfit.

fay_skorda-(2).jpg

Shop the look: