Βιετναμέζα κληρονόμος θετική στον Κορωναϊό παρακολούθησε fashion shows σε Παρίσι και Μιλάνο

Μαρία Ροδίτη
Βιετναμέζα κληρονόμος θετική στον Κορωναϊό παρακολούθησε fashion shows σε Παρίσι και Μιλάνο

Και η 26χρονη αδελφή της προσβλήθηκε από τον Κορωναϊό.

Μια Βιετναμέζα χρυσή κληρονόμος, που βρέθηκε θετική στον Κορωναϊό, είχε παρακολουθήσει ορισμένα fashion shows στις Εβδομάδες Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού. Η 27χρονη Nga Nguyen παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του Οίκου Gucci στις 19 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο και το show του Saint Laurent στις 25 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με βιετναμέζικα Μέσα, η jet-setter είχε δημοσιεύσει στο Instagram στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στις δύο μητροπόλεις της μόδας, τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν διαγραφεί. Η Nga διαγνώστηκε με Κορωναϊό στις 6 Μαρτίου, ενώ θετική στον Covid-19 ιό είναι και η 26χρονη αδελφή της, Nguyen Hong Nhung, η οποία βρισκόταν μαζί της στις δύο ευρωπαϊκές πόλεις και στα fashion shows. Τα δύο κορίτσια είναι γόνοι μεγιστάνα χάλυβα.

https://www.instagram.com/p/B9bq2mFHazQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γεγονός ότι οι Εβδομάδες Μόδας του Παρισιού και του Μιλάνου προσελκύουν πλήθος κόσμου, από fashion editos μέχρι κάθε είδους επαγγελματίες του χώρου, έχει πανικοβάλλει όσους παρευρέθηκαν στους ίδιους χώρους με τις δύο αδελφές, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε καραντίνα μετά την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους.

Μάλιστα, οι συντάκτες από τις ΗΠΑ και από ασιατικές χώρες, όπως η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη, επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες τούς ζήτησαν να μην επιστρέψουν στα γραφεία τους- μετά την επιστροφή τους από το Μιλάνο- και να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Διάβασε ακόμα: 7 τάσεις στις τσάντες που θα βλέπεις παντού την επόμενη σεζόν