Οn The Road: Mία συλλογή με χειροποίητες, ελληνικές τσάντες που θα σε συναρπάσει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οn The Road: Mία συλλογή με χειροποίητες, ελληνικές τσάντες που θα σε συναρπάσει

Ψάθινες tote bags, δερμάτινες shopper και oversized φάκελοι, περνάνε το street style σε άλλο επίπεδο.

Το ελληνικό, luxury brand με χειροποίητες τσάντες, Omma, παρουσιάζει για το καλοκαίρι του 2020 μία συλλογή με ultra stylish bags και έμπνευση το αστικό τοπίο και τους δρόμους της πόλης. Με τίτλο «Όλα είναι δρόμος» η νέα collection εμπεριέχει μικρά και oversized σχέδια που αποτυπώνουν όλες τις στιγμές, τη διαδρομή που οδηγεί στις πιο ξαφνικές χαρές, στις γκρίζες εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει η πόλη αλλά και στα καλοκαιρινά τοπία που μας θυμίζουν vintage σκηνικά της παιδικής μας ηλικίας. Το mood board πίσω από τις καινούργια Omma bags είναι γεμάτο εικόνες «από το δρόμο» που μετατρέπονται στα πιο fashionable σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CAz-IMyBhPq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
bdgd


Επαναπροσδιορίζοντας την πολυμορφία των It-bags, τα νέα fashion pieces του Omma χαράζουν καινούρια διαδρομή ανάμεσα στο σχέδιο, τις υφές και τα υλικά, με χειροποίητες τσάντες που συνδυάζουν το δέρμα, την ψάθα, το ύφασμα και τις λάμψεις. Φόρμες που αγκαλιάζουν το ελληνικό φως & αντανακλούν τους γρήγορους ρυθμούς με προορισμό μία σύγχρονη συλλογή που παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Hand bags και totes, statement clutches και bucket bags αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαίρι: από το κέντρο της πόλης μέχρι το νησί.

Γιατί «η διαδρομή» μέσα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ είναι γεμάτη δυναμισμός, ανατρεπτικές πορείες και διάθεση περιπλάνησης και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι για απαιτητικούς και απελευθερωμένους χαρακτήρες, στο οποίο μπορείς να πάρεις απλά μαζί σου μία τσάντα! Αρκεί να είναι η σωστή…
Δες επίσης: Ποια είναι τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα είδη σανδαλιών για τα πόδια σου;